Oglądając ostatnio film o maczetnikach w Krakowie naszła mnie wena. Nie było na pewno bo twórczość własna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
I czym tu się podniecać? Poronionym pomysłem? Przyjrzyj się dobrze zdjęciu. Zanim wyciągnąłby którekolwiek ostrze z tych uchwytów i pochew, dawno już by go zajebali.
Czy ja wiem. Te na piersi wydają się łatwo dostępne
krzyżyk nosi
pewnie jest z Łagiewnik
pewnie jest z Łagiewnik
Smutas napisał/a:
I czym tu się podniecać? Poronionym pomysłem? Przyjrzyj się dobrze zdjęciu. Zanim wyciągnąłby którekolwiek ostrze z tych uchwytów i pochew, dawno już by go zajebali.
Kurwa mać człowieku, dlaczego wszystkie Twoje komentarze sprowadzają się do jednego: coś jest chujowe, poronione, głupie, bez sensu, nieśmieszne itp. Troche humoru i energii życiowej by Ci się przydało. Może już czas udać się do lekarza po antydepresanty?
Yggdrasil nie karm trolla
Zaktualizuj sobie Painta, bo chyba używasz dość starej wersji
Może ktoś podać tytuł/ link tego filmu, o którym napisał autor posta?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów