kurwa super KLIMACIK
i.sadistic.pl/pics/336623_db507bb116fb.png
Zajebisty klimat. Banda łbów i jakaś karyna stoją w pierdolonym kurniku i drą mordy oglądając gówniane widowisko i obrażając Żydów, bo tak
kurwa super KLIMACIK
Czemu gówniane widowisko? Piłka nożna to niezły sport. Możliwość rywalizacji i aktywności fizycznej przyciąga ludzi. Jest to dyscyplina o prostych zasadach czego przykrym efektem ubocznym są kibole :/
Antysemityzm bierze się z prostego powodu. Wiele osób czuję naturalną niechęć do tego co nieznane i odmienne, przy okazji irytujące jest Wasze ciągłe użalanie się. We wszystko się mieszacie bez chęci asymilacji. Takie są stereotypy. Pozdrawiam.
No byłem 3 miechy temu na premier league i było aż czuć trybuny, mimo, że mecz średniaków.
Ale oczywiście najwięcej o klimacie meczu w UK ma do powiedzenia baran, który nie ruszył dupy poza swój kurnik i osiedle i dla którego wyznacznikiem udanego meczu jest darcie mordy przez bandę wyrzutków, którzy mogą dumni jedynie z tego, że są "ponad Żydami", tylko powody tego "bycia ponad" są nikomu bliżej nieznane.
@spooner
nie mówię, że piłka to gówniane widowisko, bo sam lubię, ale kurwa w polskim wydaniu to jest śmiech na sali.
i nie zabieraj wiecej glosu .
@spooner niechec z niewiedzy ? dla mnie wystarczjacym powodem do nienawisci zydowskiej jest ich kolaboracja z zaborcami podczas rozbiorow, potem z okupantami sowieckimi, oraz ich brak asymilowania sie z Polakami, w Panstwie Polskim gdzie byli goscmi.
jebac zydostwo..i tyle w temacie.
@elBiaauawy za barana dostalbys w pysk pajacu . reszty nie skomentuje bo co ty smieciu mozesz o mnie wiedziec. gdybym nie byl w uk to bym ci nie polecal tej piknikowej atmosfery. nawet nie odpisuj bo nie mam zamiaru wchodzic w dyskusje z kims kto ocenia mnie gowno o mnie wiedzac.powody do nienawisci zydow ? czytaj nizej :
i nie zabieraj wiecej glosu .
tylko mnie nie pobij przez internet pustaku.
Wiem o tobie tyle ile z sobą tu reprezentujesz, a reprezentujesz poziom gówna i oczywiście cebulacką zawiść nie popartą żadną wiedzą, tylko pustymi ogólnikami, które zasłyszałeś gdzieś tam i powielasz.
Ale niech ci się dalej wydaje jaki to jesteś mądry bardzo i oświecony.
A po tym co tu piszesz to już mam twoje bycie w UK przed oczami. Już to widzę jak ty się z kimś tutaj asymilujesz.
''Nie wyszedles nigdy poza kurnik..bla bla bla' - takie gadki wyssane z kutasa twojego chlopaka sa tak puste ze szkoda je w ogole komentowac.
Mowisz ze nienawisc do zydow jest nie poparta zadna wiedza ? Ty debilu podalem ci przyklady kolaboracji zydowskich z okupantami - to fakt historyczny - popytaj dziadkow, to ci powiedza matole, skonczysz robic z siebie moze debila.
Pozostalej czesci nei skomentuje bo znowu piszesz na podstawie swoich domyslow jakies puste gadki nie poparte zadnymi argumentami w stylu ' juz to widze jak..blablabla'
jestes wyjatkowym blazen ktory nie potrafi rzeczowo rozmawiac. Nie podales zadnego argumentu poki co oprocz bluzgow i twoich pustych docinek. jestes debilem.
PS : patrzac na twoj profil lewacka spierdolino widac ze jestes odrealnionym lamusem ktory notorycznie troluje, obraza i szydzi z Polakow. Dlatego wielki murzynski chuj ci w dupe, z mojej strony koniec gadki z toba pajacu. a ty sobie szczekaj dalej kundlu..
lewacka spierdolino
pewnie patrzysz na mój profil tak samo jak czytasz gazety i książki czyli 1/100 słów i tylko to co chcesz zobaczyć.
Profil który ty widzisz, jest właśnie na takich sebków jak ty, którzy w życiu książki nie przeczytali i pierdolą tylko frazesy zasłyszane gdzieś tam i stawiają to jako fakty.
PS(L): nazywano mnie tu już i prawakiem i katolem więc niestety takie krótkowzroczne gówna jak ty mają to do siebie, że wyciągają wnioski właśnie po przeczytaniu jednego czy dwóch zdań. I tyczy się to i lewicujących lemingów jak i oświeconych sebastianów o mordzie nieskalanej inteligencją.
"Żydzi kolaborowali"
Kurwa kolaborowali z Niemcami. A kto nie kolaborował? Polacy nie kolaborowali? Norwegowie? Francuzi? Holendrzy? Jasne, jebać wszystkich. Tylko pierdoląc takie rzeczy zdajesz się znać lepiej realia wojny niż ci, którzy ją musieli przetrwać.
Pozostalej czesci nei skomentuje bo znowu piszesz na podstawie swoich domyslow jakies puste gadki nie poparte zadnymi argumentami w stylu ' juz to widze jak..blablabla'
Niestety nacjololo ma to do siebie, że będzie pierdolić i wszystkiego, czego nie jest w stanie przyswoić będzie traktowało jako brak argumentów. Zresztą- gadasz jak typowy lewak w telewizji, ale mnie to nie dziwi, bo wy macie identyczny sposób rozumowania, tylko inne hasła na sztandarach.
jestes wyjatkowym blazen ktory nie potrafi rzeczowo rozmawiac. Nie podales zadnego argumentu poki co oprocz bluzgow i twoich pustych docinek. jestes debilem.
"jebać żydów", "kolaborowali", "piknikowa atmosfera", "goście w państwie polskim"(tego to nawet nie potrafiłeś poprawnie po polsku napisać patrioto po zawodówce.
Hasła pełne treści i rzeczowości, argumenty nie do przebicia.
Idź sebek napij się piwka z mirkiem i jarkiem i pogadajcie jak to jebać wszystkich, bo przecież UK należy do was, bo dywizjon 303
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów