📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Ludzie rzucili się do pomocy, czy to na pewno było w Polsce??
hehe "Wysiadaj, kurwa. Nie ma takiego uderzania o sklep..."
Wkurwia mnie to, że teraz wszystko nazywane jest "galerią handlową". Gdzie się nie pójdzie, to "galeria". W miejscu, gdzie 10 lat temu stał społem market, a obok warzywniak, dzisiaj jest "galeria handlowa". Ktoś mi wytłumaczy tę tendencję?
00:44 pacz pani te dzwi so jecze dobre
Aż dziwne, że do tej pory tam takiej akcji nie było bo zapierdalają gnojki na tym łuku strasznie... jest to dosyć ruchliwa ulica jak i chodniki więc szczęście, że tylko jeden debil rozwalił auto...
Cytat:
Wkurwia mnie to, że teraz wszystko nazywane jest "galerią handlową". Gdzie się nie pójdzie, to "galeria". W miejscu, gdzie 10 lat temu stał społem market, a obok warzywniak, dzisiaj jest "galeria handlowa". Ktoś mi wytłumaczy tę tendencję?
kiedyś człowiek zobaczył "pawilon handlowy" to ucieszony a teraz...
Ja jebie, jak można być taką ciotą i nie opanować yarisa na lekkim łuku i to na suchej nawierzchni...
nie opanował bo gówniarz nim jechał zobacz jaki szczyl pod koniec filmu wysiadł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów