Filmik pokazuje jakie krany występują w publicznych miejscach w Anglii.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciesze się że cię zaskoczyłem.
Dobrze, że mieszkam w Polsce.
chyba nie wiem co tu jest w tym filmiku ale na pewno jestem za eutanazją
Ty mówisz na tym filmiku "na razie" , a ja ci mówię spierdalaj. Nie nagrywaj już nic.
@up: Będzie warnik
Na filmiku? Umywalka, dwa krany, płytki, mydło, od czasu do czasu ręka.
jacekmatys napisał/a:
chyba nie wiem co tu jest w tym filmiku
Na filmiku? Umywalka, dwa krany, płytki, mydło, od czasu do czasu ręka.
Te krany są wkurwiające.
Albo w chuj gorące, ale w chuj zimne.
Wstaję rano i muszę przemyć twarz wrzątkiem.
Kurwa.
Albo w chuj gorące, ale w chuj zimne.
Wstaję rano i muszę przemyć twarz wrzątkiem.
Kurwa.
Ale wy jesteście tępi, jak autor filmiku!
Przecież do chuja można użyć zatyczki na tym łańcuszku po prawej - zatykasz wylew, napuszczasz gorącej, potem zimnej wody lub na odwrót i się myjesz.
Czy kurwa wyjeżdżając z Polski do zachodniej Europy Polacy robią się tępi, jak mieszkańcy tej zachodniej Europy?!
To jest chyba kurwa zaraźliwe i przenosi się drogą kropelkową!
Przecież do chuja można użyć zatyczki na tym łańcuszku po prawej - zatykasz wylew, napuszczasz gorącej, potem zimnej wody lub na odwrót i się myjesz.
Czy kurwa wyjeżdżając z Polski do zachodniej Europy Polacy robią się tępi, jak mieszkańcy tej zachodniej Europy?!
To jest chyba kurwa zaraźliwe i przenosi się drogą kropelkową!
Kurwaaaa, norma w anglii, interesuje mnie raczej debil który własną łazienkę nazywa miejscem publicznym...
to po kiego grzyba tam pojechales ...sie pytam sie
kurna anglia - pedały i lemingi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów