Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Hacerking Nigdy w życiu nie obraziłem żadnego Polaka, kocham Polskę i swój kraj i niczego nie troluję
Dwa spośród twoich 1400 postów (nie szkoda ci życia na pisanie takiego gówna?):
Ja bym ich zabił ale wy polacy się boicie tak samo jak uciekaliscie przed 2 wojna swiato po piwnicach
autentyk pewnie to typowe polskie zachoawanie.
Itd. itp.
Nie dość, że gnida, to jeszcze hipokryta. Umrzyj kurwo.
Jebani alkoholicy i folksdojcze
Jesteś jebanym trollem, który cały czas trolluje i do tego obraża polaków, więc prędzej sobie rękę odetnę niż takiemu chujowi postawię piwo.
Czy trollem jest to nie wiem ale w kwestii uczciwosci i solidarnosci spolecznej, drodzy Rodacy, mistrzami nie jestesmy. Niezaleznie od szczebla i profesji w Polsce trzeba uwazac. Nie zmienia to fatku, ze w kraju jest wielu normalnych ludzi, uczciwych i pracowitych ale jest tez masa posowieckiego, neokapitalistyczneg smiecia, niestety.
Polska to gówniany kraj, który potrzebuje generalnego remontu w każdym aspekcie. Demokracja? Dupa a nie demokratyczny kraj. Chujowy rząd, chujowe prawo i chujowi ludzie, którzy wciąż nie potrafią zrozumieć, że komunizm się skończył i nie trzeba już kraść ani oszukiwać. Dla mnie każdy kto (jak da mu się tylko okazję) będzie starał się oszukiwać i brać jak najwięcej dla siebie, nieważne czy mu to potrzebne czy nie to zwykły (choć mnie wkurwia te określenie) polaczek.
no wlasnie o takich przypadkach pisze. w spoleczenstwach gdzie nie ma zaufania miedzy ludzmi nie ma mowy o dobrobycie bo predzej czy pozniej wkracza biurokracja, ktora kosztuja i ogranicza tych inteligentnych i ambitnych. ci zas bedac ograniczanymi pakuja torby i wyjezdzaja za granice... zastanowcie sie nad tym.kurwa ciemniak i tyle, ja za mlodu zbierajac puszki dosypywalem "troche"piasku a to kamyczek i wtedy zgniatalem je mlotem, i na pegazusa uzbieralem
Ja nie wiem jak można trolować tych biednych polaczków ,ale ja ich znam złodzieje jebane, od małego kraść się nauczyli. Jakby mógł to by nawet swoją ojczyznę sprzedał ,za chleb i wódę.
Jebani alkoholicy i folksdojcze
Twój post jest przepełniony nienawiścią i w dodatku obraża wszystkich normalnych polaków, więc powinieneś dostać warna(złamanie regulaminu). Mam nadzieje że jest ktoś kto ogarnia ten burdel i zrobi co trzeba.
Naucz się poprawnie wstawiać przecinki, nie bądź gamoń.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów