Wiem, że w polsce bieda i trzeba złom zbierać, ale moglibyście się nie oszukiwać na każdym kroku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiedzialem, ze w momencie kiedy sadistic bedzie bardziej popularny przybedzie tutaj wiecej idiotow. Poziom komentarzy po prostu powala. Macie kwejka swojego to nie zasyfiajcie tego portalu.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
kurwa ciemniak i tyle, ja za mlodu zbierajac puszki dosypywalem "troche"piasku a to kamyczek i wtedy zgniatalem je mlotem, i na pegazusa uzbieralem
Weźcie zbanujcie tego lamusa (czyt.straatveger) bo się wytrzymać nie da gdy czytam jego komentarze. Zakompleksiony kurwa jesteś gimbusie czy co ci sie innego popierdoliło w tej makówce?
takeda spokojnie straatveger'a pewnie ojciec komuch w piwnicy torturował i nie tylko .... musi zejść z niego przez lata tłamszone w sobie ciśnienie pobluzga ponapina sie i tak w końcu dojdzie do wniosku że jest śmieciem i będzie to najmądrzejsze co w życiu zrobił
straatvager gardze tobo
Ja nie wiem jak można trolować tych biednych polaczków ,ale ja ich znam złodzieje jebane, od małego kraść się nauczyli. Jakby mógł to by nawet swoją ojczyznę sprzedał ,za chleb i wódę.
Jebani alkoholicy i folksdojcze
Hacerking napisał/a:
Jesteś jebanym trollem, który cały czas trolluje i do tego obraża polaków, więc prędzej sobie rękę odetnę niż takiemu chujowi postawię piwo.
Czy trollem jest to nie wiem ale w kwestii uczciwosci i solidarnosci spolecznej, drodzy Rodacy, mistrzami nie jestesmy. Niezaleznie od szczebla i profesji w Polsce trzeba uwazac. Nie zmienia to fatku, ze w kraju jest wielu normalnych ludzi, uczciwych i pracowitych ale jest tez masa posowieckiego, neokapitalistyczneg smiecia, niestety.
Wszyscy oprócz straatvegera
Polska to gówniany kraj, który potrzebuje generalnego remontu w każdym aspekcie. Demokracja? Dupa a nie demokratyczny kraj. Chujowy rząd, chujowe prawo i chujowi ludzie, którzy wciąż nie potrafią zrozumieć, że komunizm się skończył i nie trzeba już kraść ani oszukiwać. Dla mnie każdy kto (jak da mu się tylko okazję) będzie starał się oszukiwać i brać jak najwięcej dla siebie, nieważne czy mu to potrzebne czy nie to zwykły (choć mnie wkurwia te określenie) polaczek.
Polska to gówniany kraj, który potrzebuje generalnego remontu w każdym aspekcie. Demokracja? Dupa a nie demokratyczny kraj. Chujowy rząd, chujowe prawo i chujowi ludzie, którzy wciąż nie potrafią zrozumieć, że komunizm się skończył i nie trzeba już kraść ani oszukiwać. Dla mnie każdy kto (jak da mu się tylko okazję) będzie starał się oszukiwać i brać jak najwięcej dla siebie, nieważne czy mu to potrzebne czy nie to zwykły (choć mnie wkurwia te określenie) polaczek.
Diesel9.1 napisał/a:
no wlasnie o takich przypadkach pisze. w spoleczenstwach gdzie nie ma zaufania miedzy ludzmi nie ma mowy o dobrobycie bo predzej czy pozniej wkracza biurokracja, ktora kosztuja i ogranicza tych inteligentnych i ambitnych. ci zas bedac ograniczanymi pakuja torby i wyjezdzaja za granice... zastanowcie sie nad tym.kurwa ciemniak i tyle, ja za mlodu zbierajac puszki dosypywalem "troche"piasku a to kamyczek i wtedy zgniatalem je mlotem, i na pegazusa uzbieralem
MagicznyMateusz napisał/a:
Ja nie wiem jak można trolować tych biednych polaczków ,ale ja ich znam złodzieje jebane, od małego kraść się nauczyli. Jakby mógł to by nawet swoją ojczyznę sprzedał ,za chleb i wódę.
Twój post jest przepełniony nienawiścią i w dodatku obraża wszystkich normalnych polaków, więc powinieneś dostać warna(złamanie regulaminu). Mam nadzieje że jest ktoś kto ogarnia ten burdel i zrobi co trzeba.
Naucz się poprawnie wstawiać przecinki, nie bądź gamoń.
8 lat za piasek, a zabijesz dzicko i włozysz do beczki i dostniesz 3 lata.....logika..
zauważyliście, że ta głupia kurwa (autor tego tematu) robi zamieszanie jadąc Polaków a potem jak ktoś go zgasi to zapada cisza grobowa? To zwykła pizda, którą trzeba olać.
dodam jeszcze ze to marne niedorozwinięte klauny to podróbki testovirona
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów