Wiem, że w polsce bieda i trzeba złom zbierać, ale moglibyście się nie oszukiwać na każdym kroku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jesteś jebanym trollem, który cały czas trolluje i do tego obraża polaków, więc prędzej sobie rękę odetnę niż takiemu chujowi postawię piwo.
25 lat dostanie a pedofil który zabił i zgwałcił małe dziecko 3 lata i wszystkie luksusy
Gówna piwem nie polewam.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Grozi 8 lat więzienia za głupią rurkę z pisakiem. Bo naiwna panienka dała się nabrać
@Hacerking Nigdy w życiu nie obraziłem żadnego Polaka, kocham Polskę i swój kraj i niczego nie troluję.
A za napisanie
A za napisanie
Hacerking napisał/a:
jak to uczyniłeś h.c.w.d.polaków
Miał łeb na karku? I zostawił kartkę ze swoimi danymi u oszukanego gościa. Gdyby wszyscy przestępcy mieli takie łby na karku, praca policji byłaby czystą przyjemnością.
dziadek sprzedał rurki wypełnione piachem za 400pln, grozi mu do 8 lat
kurwa chalal całą ciąże i w czasie porodu miała 4.5promila, dziecko umrze albo będzie niedorozwojem, grozi jej aż do 5 lat ;d
kurwa chalal całą ciąże i w czasie porodu miała 4.5promila, dziecko umrze albo będzie niedorozwojem, grozi jej aż do 5 lat ;d
wyprzedany majątek, zniszczenie państwa, degeneracja służb mundurowych.... 0 lat więzienia, mandat wydłużony o kolejne 4 lata ;d
no tak przyjmująca złom była blondyną
straatveger napisał/a:
@Hacerking Nigdy w życiu nie obraziłem żadnego Polaka, kocham Polskę i swój kraj i niczego nie troluję.
A za napisanie jak to uczyniłeś h.c.w.d.
Cytat:
Wiem, że w polsce bieda i trzeba złom zbierać, ale moglibyście się nie oszukiwać na każdym kroku
Jednak jesteś idiotą.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów