18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
n................2 2013-05-17, 0:15
Kurwa, admini, zbanujcie tego jebanego cwela. Co on kurwa ma jakieś przywileje tutaj, że może obrażać ludzi, a inni jak jemu jadą to dostają warny?!
Zgłoś
Takeda 2013-05-17, 0:16 3
"Komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta. "

Szkoda tylko, że administracji nie ruszają komentarze wypełnione nienawiścią wobec naszych rodaków. Mieszać z błotem Polaków, proszę bardzo, ale broń Boże powiedzieć kilka słów o takim skurwysynie...

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
tepad.no 2013-05-17, 0:27
Takeda napisał/a:

"Komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta. "

Szkoda tylko, że administracji nie ruszają komentarze wypełnione nienawiścią wobec naszych rodaków. Mieszać z błotem Polaków, proszę bardzo, ale broń Boże powiedzieć kilka słów o takim skurwysynie...

Sorry ale wy sami jedziecie po nim jak po najgorszym smieciu . Tragedia...
Zgłoś
Magnic 2013-05-17, 1:04
Hmm... widzę, że pojazd na straatvegera nie ma końca, więc:

Polska i polacy to ciota i chuj

Butthurt Olympics starts now. Let the game begin!
Zgłoś
korinogaro 2013-05-17, 1:12
@up nie oburzajcie się na te 8 lat bo tyle jest w kodeksie zapisane. Jest też grzywna i w przypadku oszustw praktycznie nikt nie idzie do więzienia.
Zgłoś
Messor 2013-05-17, 2:50
O ja pierdole, coś czułem że w tym temacie będzie masywny ból dupska ale nie aż w takim stopniu.
Nigdy nie rozumiałem tej całej spiny gdy ktoś ewidentnie stara się trollować lub jak kto woli - wkurwiać.
Myślę że każdy szanujący się człowiek poprostu oleje taką prowakcję (jeśli go to rusza rzecz jasna), bo co jak co, ale nie widzę sensu w wylewaniu swoich żali i nienawiści w komentarzach. Wniosek z tego taki: napisz "polska" i automatycznie zakwalifikujesz się do osób na stryczek. Ciekaw jestem jaki flamestorm byście rozpętali gdyby ktoś wrzucił tu jeden z monologów LirycznegoWandala albo któryś z filmików Testovirona

PS. A waszmość Magnic ma rację i chuj.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-05-17, 11:46 2
Hacerking napisał/a:

Jesteś jebanym trollem, który cały czas trolluje i do tego obraża polaków, więc prędzej sobie rękę odetnę niż takiemu chujowi postawię piwo.

A ja nie zobaczyłem kto materiał wstawił i dałem piwko tej trollującej kutwie .
I piwko dla Ciebie zimne z lodóweczki za podsumowanie trolla " stav kurwa coś tam" .

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
H................a 2013-05-17, 12:06
Magnic napisał/a:

...komunizm się skończył i nie trzeba już kraść...

Nie do końca prawda. Mechanizmy pozostały mniej więcej te same. Nie jest to czysty kapitalizm, bo wszystko byłoby prywatne, za studia płaciłbyś, za lekarza itp. Ale nie jest to komunizm, bo miałbyś:
Zgłoś
Vendal 2013-05-17, 12:07
Brak mi słów do opisu.

Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?

Ja: Bo to pojebane...
Zgłoś
ChomikAdrian 2013-05-17, 14:15
Afera na miarę Cebulandii.
Zgłoś
fabek123 2013-05-17, 14:57
Ludzie czegoś tu nie rozumiem jakiś śmieć obraża non stop Polaków pierdoli jak jakis testoviron smieje sie z nas i nie dostal bana a ma juz 2 warny kurwa czy ci moderatorzy nie moga tego ogarnąć ?

tekst podpisu ucuuc
Zgłoś
BDrummer 2013-05-17, 18:00
a wystarczało by się do nich spuścił i dostał by jak za gwałt, czyli 3 w zawiasach
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów