Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cwel to cię zrobił i w dupę jebał internetowy kozaku.
Chłopak cię za rękę trzyma, że taka kurwo odważna jesteś? Mogę być internetowym kozakiem, ale ty zawsze i wszędzie będziesz pizdą i cwelem.
Chłopak cię za rękę trzyma, że taka kurwo odważna jesteś? Mogę być internetowym kozakiem, ale ty zawsze i wszędzie będziesz pizdą i cwelem.
Nie mierz wszystkich swoją miarą jebany pedale. Wy prawaki wszystkie najpierw do kościoła a potem się ruchacie w dupsko aż pęknie, a kurwa to cię z pizdy wysrała po tym jak cię cwel zrobił lamusie
Setki takich rozmów już przeprowadziłem i zawsze było podobnie: Tusk złodziej, szwab, okradał Polskę. Na moje pytanie o podanie konkretnych przykładów na jego złodziejstwo to jest zawsze to samo: OFE i Amber Gold. Czyli chuj, a nie prawda. Nie jestem platformusem, ale... podaj kilka afer złodziejskich PO
Ty to pedał jesteś i twoje zdanie się nie liczy.
Nie mierz wszystkich swoją miarą jebany pedale. Wy prawaki wszystkie najpierw do kościoła a potem się ruchacie w dupsko aż pęknie, a kurwa to cię z pizdy wysrała po tym jak cię cwel zrobił lamusie
Nic innego oprócz ciśnięcia po rodzicach kurwiszonie nie potrafisz? Rocznik 87 i bez zasad, to musisz być zwykłą kurwą i popychadłem. Ja i kościół? Hahaha co ty brudasie zajebany pierdolisz. O swoich łóżkowych fantazjach, to sobie ze swoimi klientami pogadaj jak opierdalasz im pęto, cwelu niemyty.
Widać, że lewacka ameba. Brakuje jeszcze tylko tęczowego znaczka i serduszka wośpu. Patrząc na te kobiece dłonie to chyba typowa feministka
Jarek ale od WOŚP to się odpierdol
Widać, że lewacka ameba. Brakuje jeszcze tylko tęczowego znaczka i serduszka wośpu. Patrząc na te kobiece dłonie to chyba typowa feministka
typowy skowyt pisiora
Dopilnuj jak ktoś z twojej rodzinki ,albo ty będziesz w szpitalu, byś nie korzystał ze sprzętu z serduszkiem wośpu. Dzięki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów