Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
🔥 Karma - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Payan 2023-06-07, 13:35 6
Aha, no dobra.
Zgłoś
Siriuz 2023-06-07, 13:45 130
Widać, że lewacka ameba. Brakuje jeszcze tylko tęczowego znaczka i serduszka wośpu. Patrząc na te kobiece dłonie to chyba typowa feministka
Zgłoś
SantaMaria 2023-06-07, 13:48 11
Siriuz napisał/a:

Widać, że lewacka ameba. Brakuje jeszcze tylko tęczowego znaczka, serduszka wośpu i linku do OF, chociaż patrząc na te kobiece dłonie to chyba nie, to raczej typowa feministka

ja myślałem że to chłop po tych łapskach spoconych XD
Zgłoś
Siriuz 2023-06-07, 13:50 21
SantaMaria napisał/a:

ja myślałem że to chłop po tych łapskach spoconych XD

Może to jest ono
Zgłoś
kinio7777 2023-06-07, 13:57 46
Ja to kurwa nie rozumiem, dlaczego jak ktoś jedzie tu na kaczora to od razu jest lewakiem i pedałem.. nie ogarniam..
Zgłoś
Siriuz 2023-06-07, 14:01 73
kinio7777 napisał/a:

Ja to kurwa nie rozumiem, dlaczego jak ktoś jedzie tu na kaczora to od razu jest lewakiem i pedałem.. nie ogarniam..

Spójrz na znaczki i łapska. Poza tym ameby które jadą po PiSie, ale nie widzą problemu z PO to prawie zawsze są lewackie pedały. Jakby na koszulce było coś o wspaniałych rządach POPiSu to już inna historia, a ta kurwa zwyczajnie chce powrotu złodziei z PO.
Zgłoś
kinio7777 2023-06-07, 14:06 41
Siriuz napisał/a:

Spójrz na znaczki i łapska. Poza tym ameby które jadą po PiSie, ale nie widzą problemu z PO to prawie zawsze są lewackie pedały. Jakby na koszulce było coś o wspaniałych rządach POPiSu to już inna historia, a ta kurwa zwyczajnie chce powrotu złodziei z PO.

Pomijając całe pedalstwo itp wolałbym żeby w Polsce rządził Jaś Fasola niż obecny rząd.
Zgłoś
darek1234 2023-06-07, 14:08 25
Siriuz napisał/a:

Setki takich rozmów już przeprowadziłem i zawsze było podobnie: Tusk złodziej, szwab, okradał Polskę. Na moje pytanie o podanie konkretnych przykładów na jego złodziejstwo to jest zawsze to samo: OFE i Amber Gold. Czyli chuj, a nie prawda. Nie jestem platformusem, ale... podaj kilka afer złodziejskich PO
Zgłoś
Kriski 2023-06-07, 14:12 9
Siriuz napisał/a:

Widać, że lewacka ameba. Brakuje jeszcze tylko tęczowego znaczka i serduszka wośpu. Patrząc na te kobiece dłonie to chyba typowa feministka

Wośpu szkoda, bo to dobra inicjatywa jest, ale teraz za bardzo upolityczniona.
No ale albo w opozycji albo kler położyłby oślizłe łapska.
Zgłoś
Siriuz 2023-06-07, 14:31 34
darek1234 napisał/a:

Setki takich rozmów już przeprowadziłem i zawsze było podobnie: Tusk złodziej, szwab, okradał Polskę. Na moje pytanie o podanie konkretnych przykładów na jego złodziejstwo to jest zawsze to samo: OFE i Amber Gold. Czyli chuj, a nie prawda. Nie jestem platformusem, ale... podaj kilka afer złodziejskich PO

Ktokolwiek Ci cokolwiek napisze a i tak na koniec powiesz, że to nieprawda, wiec po chuj tracić czas?
W zasadzie od '91 do 2011 rządziło lewactwo. Samo PO od 2005... i mamy jebane państwo z kartonu - cytując klasyka. W czasie pandemii PO krytykowało rząd za zbytnią opieszałość w prowadzaniu obostrzeń i nakazów. Krytykowali rząd za politykę imigracyjną, za mur na granicy z Białorusią. Krytykowali opieszałość w realizacji planu FIT55, zamykaniu kopalni węgla i w sprawie Turowa. Wyobraź sobie co byśmy dzisiaj mieli w kraju gdyby oni rządzili zamiast PiSu... Oni chcą wprowadzić zamordyzm i rządzić pod dyktando Brukseli kosztem Polaków. Całe szczęście, że mamy PiS, ale to jest jebana dżuma i chciałbym, żeby ludzie przestali głosować pod media, celebrytów i populistyczne hasełka, i w końcu wybrali świadomie kogoś kto wprowadzi namiastkę normalności.
Zgłoś
Kriski 2023-06-07, 14:35 27
Siriuz napisał/a:

Ktokolwiek Ci cokolwiek napisze a i tak na koniec powiesz, że to nieprawda, wiec po chuj tracić czas?
W zasadzie od '91 do 2011 rządziło lewactwo. Samo PO od 2005... i mamy jebane państwo z kartonu - czytując klasyka. W czasie pandemii PO krytykowało rząd za zbytnią opieszałość w prowadzaniu obostrzeń i nakazów. Krytykowali rząd za politykę imigracyjną, za mur na granicy z Białorusią. Krytykowali opieszałość w realizacji planu FIT55, zamykaniu kopalni węgla i w sprawie Turowa. Wyobraź sobie co byśmy dzisiaj mieli w kraju gdyby oni rządzili zamiast PiSu... Oni chcą wprowadzić zamordyzm i rządzić pod dyktando Brukseli kosztem Polaków. Całe szczęście, że mamy PiS, ale to jest jebana dżuma i chciałbym, żeby ludzie przestali głosować pod media, celebrytów i populistyczne hasełka, i w końcu wybrali świadomie kogoś kto wprowadzi namiastkę normalności.

Bo totalna opozycja, ma w niepisanym statucie protestować, przeciw wszystkiemu co prawicowe. Nawet gdyby, Polska nagle stała się rajem na ziemi, lewacy znajdą powód do krytyki.
A główny problem każdej opozycji, jest koryto, które jest poza zasięgiem.
Zgłoś
kinio7777 2023-06-07, 14:36 11
Siriuz napisał/a:

W zasadzie od '91 do 2011 rządziło lewactwo. Samo PO od 2005... i mamy jebane państwo z kartonu - cytując klasyka. W czasie pandemii PO krytykowało rząd za zbytnią opieszałość w prowadzaniu obostrzeń i nakazów. Krytykowali rząd za politykę imigracyjną, za mur na granicy z Białorusią. Krytykowali opieszałość w realizacji planu FIT55, zamykaniu kopalni węgla i w sprawie Turowa. Wyobraź sobie co byśmy dzisiaj mieli w kraju gdyby oni rządzili zamiast PiSu... Oni chcą wprowadzić zamordyzm i rządzić pod dyktando Brukseli kosztem Polaków. Całe szczęście, że mamy PiS, ale to jest jebana dżuma i chciałbym, żeby ludzie przestali głosować pod media, celebrytów i populistyczne hasełka, i w końcu wybrali świadomie kogoś kto wprowadzi namiastkę normalności.

Lepsze jak to nazwałeś państwo kartonowe niż kościelne.
Zgłoś
Siriuz 2023-06-07, 14:48 24
Kriski napisał/a:

Bo totalna opozycja, ma w niepisanym statucie protestować, przeciw wszystkiemu co prawicowe. Nawet gdyby, Polska nagle stała się rajem na ziemi, lewacy znajdą powód do krytyki.

Nawet jeśli tak jest, to też świetnie pokazuje jaką mają mentalność. Nie interesuje ich prawda tylko racja. Są awanturniczy i manipulują opinią publiczną. Nie chcę takiego rządu.

kinio7777 napisał/a:

Lepsze jak to nazwałeś państwo kartonowe niż kościelne.

A jest teraz kościelne? Jestem ateistą i antyklerykałem. Uważam, że kościół powinien działać na identycznych zasadach jak każda inna działalność. Kiedyś ostro hejtowałem osoby religijne, a potem przyszło coś gorszego - lewactwo. Nagle okazało się ze osoby wierzące są rozsądne, wyważone i otwarte na dyskusję...
Zgłoś
Erqti 2023-06-07, 14:58 4
Trzeba być pierdolniętym żeby chodzić z koszulką - "kot chinski, herbaciany chój jebany"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem