Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet jeśli tak jest, to też świetnie pokazuje jaką mają mentalność. kto? Nie interesuje ich prawda tylko racja. kogo? Są awanturniczy i manipulują opinią publiczną. Nie chcę takiego rządu.
A jest teraz kościelne? Jestem ateistą i antyklerykałem. Uważam, że kościół powinien działać na identycznych zasadach jak każda inna działalność. Kiedyś ostro hejtowałem osoby religijne, a potem przyszło coś gorszego - lewactwo. Nagle okazało się ze osoby wierzące są rozsądne, wyważone i otwarte na dyskusję...
Czytasz czasem co nasmarujesz, co to ma być, zaprzeczenie przez potwierdzenie?
Czytasz czasem co nasmarujesz, co to ma być, zaprzeczenie przez potwierdzenie?
Znajdź podmiot w poniższych zdaniach:
"Bo totalna opozycja, ma w niepisanym statucie protestować, przeciw wszystkiemu co prawicowe. Nawet gdyby, Polska nagle stała się rajem na ziemi, lewacy znajdą powód do krytyki."
Ktokolwiek Ci cokolwiek napisze a i tak na koniec powiesz, że to nieprawda, wiec po chuj tracić czas?
W zasadzie od '91 do 2011 rządziło lewactwo. Samo PO od 2005... i mamy jebane państwo z kartonu - cytując klasyka. W czasie pandemii PO krytykowało rząd za zbytnią opieszałość w prowadzaniu obostrzeń i nakazów. Krytykowali rząd za politykę imigracyjną, za mur na granicy z Białorusią. Krytykowali opieszałość w realizacji planu FIT55, zamykaniu kopalni węgla i w sprawie Turowa. Wyobraź sobie co byśmy dzisiaj mieli w kraju gdyby oni rządzili zamiast PiSu... Oni chcą wprowadzić zamordyzm i rządzić pod dyktando Brukseli kosztem Polaków. Całe szczęście, że mamy PiS, ale to jest jebana dżuma i chciałbym, żeby ludzie przestali głosować pod media, celebrytów i populistyczne hasełka, i w końcu wybrali świadomie kogoś kto wprowadzi namiastkę normalności.
No i odpowiedziałeś prawie jak każdy z moich rozmówców, czyli chuja treści. PO i PSL rządziło od 2007 roku, w latach 2005-2007 rządziła pisowska banda idiotów wraz z burakami z Samejbrony
Setki takich rozmów już przeprowadziłem i zawsze było podobnie: Tusk złodziej, szwab, okradał Polskę. Na moje pytanie o podanie konkretnych przykładów na jego złodziejstwo to jest zawsze to samo: OFE i Amber Gold. Czyli chuj, a nie prawda. Nie jestem platformusem, ale... podaj kilka afer złodziejskich PO
blogpress.pl/node/7889
naszeblogi.pl/56571-2500-po-wygrywa-takiego-wyniku-nikt-nigdy-nie-osiagnal
Masz znajdziesz z kilkaset przykładów może z tysiąc. Lista w sumie zawierała ponad 3000 pozycji ale kilka linków wygasło. Do każdej pozycji jest link do artykułu.
Setki takich rozmów już przeprowadziłem i zawsze było podobnie: Tusk złodziej, szwab, okradał Polskę. Na moje pytanie o podanie konkretnych przykładów na jego złodziejstwo to jest zawsze to samo: OFE i Amber Gold. Czyli chuj, a nie prawda. Nie jestem platformusem, ale... podaj kilka afer złodziejskich PO
Kolejny widz TVN, któremu pamięć przepełnia się po 4 latach i powtarza tylko to co mu ukochana stacja podaje na tacy...
Ja tam nie zapomniałem tego jednego, wielkiego kwiku, kiedy PiS postanowił zastąpić wszystkich partyjniaków z PO we wszystkich spółkach i urzędach na swoich partyjniaków. Jeden wielki kwik. Przez jakieś dwa lata nie dało się nawet internetu przeglądać bo wszyscy swoje lamenty wywalali jak to "trzeba wypierdalać z polski bo za dwa lata będziemy dyktaturą PiSu". I gdzie ta dyktatura? Polska wygląda tak samo jak wtedy. Z tę różnicą, że PiS zaprowadził nad bliżej komunizmu niż kiedykolwiek wcześniej. A "opozycja" licytuje się próbując wymyślać jeszcze więcej rozdawnictwa.
Przez lata ludzie z PO obsadzali swoimi wszystkie możliwe stołki, wypłacali sobie grube pensje i udawali, że coś robią, podczas gdy nie robili nic. Potem przyszedł PiS i obsadził swoimi te same stołki, wypłaca sobie grube pensje i oni robią wszystko co się da siłowo i "na pałę", udając, że wiedzą co robią. Media też udają, że między PiS i PO jest jakaś większa różnica i próbują nam zrobić "demokrację" na wzór Stanów Zjednoczonych, gdzie możesz demokratycznie wybrać jedną z dwóch możliwych opcji. Albo lewo, albo prawo, nie ma pośrodku. A przecież to są ciągle te same opasłe mordy...
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że nawet jakbym chciał zagłosować na kogoś nowego, na jakąś świeżość w polityce to... nie ma na kogo. Wszystkie te Kukizy i Hołownie udawały bezstronność i chciały "rozwalić system i partyjny beton" a teraz układają koalicję z tymi, których krytykowali...
No nie wiem jak określić umorzenie gazpromowi ok. 1.200.000.000 PLNów... Może inwestycja?
A to że jego skurwiała córeczka parę miechów potem kupuje mieszkanie za 2.000.000 w gotówce... Przypadkiem...?
Lewacki śmieć we wszytko uwierzy...
A co nie jest prawdą przy OFE? Jak to Donko twierdził w czerwcu nasze pieniądze, a na jesieni już nie nasze tylko jednak rządowe? A VAT i karuzele bezkarnie kręcone przez 8 lat? A Pendolino (zakup, który był "przysługą" i we wszystkich krajach, które w podobnie tajemniczych okolicznościach dokonywały tego zakupu doczekał się sądu poza Polską )? A podnoszone podatki (to też okradanie nas) tłumaczone "harmonizacją podatkową w ramach UE"? To czego Donek nie wiedział kłamiąc to fakt, że 1. harmonizacja jest dobrowolna, a 2. akurat nasi sąsiedzi z UE mieli wtedy niższe podatki od nas XD. Armię rozpierlolili, bo uznali, że wojny nie będzie - przeszła w model ekspedycyjny. Wstrzymano zakupy, inwestycje w bazy -a wiele z nich po prostu sprzedano. Fajnie się ta koncepcja zestarzała co nie? Kto zmasakrował górnictwo, JSW i KGHM podatkami dodatkowymi? Kto dosrał 23% VAT np. na srebro, żeby Polacy nie mogli inwestować w kruszec na który ich stać? Na dzień dobry jesteś na inwestycji w plecy 23%. Kto podpisał te wszystkie proekomadafaka umowy międzynarodowe, za które teraz płacimy krocie? Kto oblał ciepłym moczem budowę elektrowni atomowej przez co jesteśmy tyle lat w plecy z tym tematem i płacimy fortunę za prąd? Kto podpisał niekorzystne umowy na dostawy gazu do Polski i zakopał temat dywersyfikacji dostaw surowców do Polski? To też się świetnie zestarzało. PO kiedy wygrała po raz pierwszy wybory była wolnościową partią, która chciała dać ludziom dostęp do broni, obniżyć i uprościć podatki, prowadzić konserwatywną społecznie politykę i walczyć z socjalizmem. Niestety cały swój program wywaliła do kosza w dniu, w którym wygrała wybory. PiSlamem się brzydzę i też na te czerwone larwy nie głosuję, ale przeraża mnie to, że ludzie serio nie widzą, że PO jest takie samo jak PiS z tą różnicą, że PiS przynajmniej inwestuje grubo w armie i wreszcie ruszył temat atomu. Donek to pies Berlina, za chwile upierdoli połowę umów (bo przecież nie z niemcami podpisane) i cofnie nas 10 lat do tyłu. W tej chwili nawet jakiś zjebany Zandberg ze Stalinem na koszulce jest potencjalnie mniej szkodliwy od Donka.
Masz znajdziesz z kilkaset przykładów może z tysiąc. Lista w sumie zawierała ponad 3000 pozycji ale kilka linków wygasło. Do każdej pozycji jest link do artykułu.
Kapitalne jest to, że ktoś to pozbierał! :O Ja nie raz plułem sobie w brodę, że na bieżąco nie odkładałem newsów. W pamięci tylko zostaje, że złodzieje i aferzyści, a potem przychodzi ktoś z amnezją i prosi o dowody... Dzięki za te linki!
I w ogole dzięki pozostałym, że mieli siłę odpisać Darkowi! Chociaż tak jak się spodziewałem moje słowa zbył jednym zdaniem.
sadistic.pl/jak-zniszczyc-przejac-panstwo-vt575260.htm
Widać, że lewacka ameba. Brakuje jeszcze tylko tęczowego znaczka i serduszka wośpu. Patrząc na te kobiece dłonie to chyba typowa feministka
Ty za to pewnie jebany patus pasożyt od cweli kaczora i morawieckiego. Większego ścierwa i wrzodu na ciele narodu niż wy nie było …
Bo totalna opozycja, ma w niepisanym statucie protestować, przeciw wszystkiemu co prawicowe. Nawet gdyby, Polska nagle stała się rajem na ziemi, lewacy znajdą powód do krytyki.
A główny problem każdej opozycji, jest koryto, które jest poza zasięgiem.
A gdzie ty masz w Polsce prawicę? PiS to bolszewia a konpederaści to chłopaczki z dziedzicznym syfem zamiast mózgu.
Ja to kurwa nie rozumiem, dlaczego jak ktoś jedzie tu na kaczora to od razu jest lewakiem i pedałem.. nie ogarniam..
Bo sporo tu pedałów od Bąkiewicza co wieczorami polerują sobie pały nawzajem a w ciągu dnia biją kobiety na marszach i kładą się plackiem przed pedofilem w czarnej sukience
Widać, że lewacka ameba. Brakuje jeszcze tylko tęczowego znaczka i serduszka wośpu. Patrząc na te kobiece dłonie to chyba typowa feministka
Nagle okazało się ze osoby wierzące są rozsądne, wyważone i otwarte na dyskusję...
W zasadzie od '91 do 2011 rządziło lewactwo. Samo PO od 2005... i mamy jebane państwo z kartonu - cytując klasyka. W czasie pandemii PO krytykowało rząd za zbytnią opieszałość w prowadzaniu obostrzeń i nakazów. Krytykowali rząd za politykę imigracyjną, za mur na granicy z Białorusią. Krytykowali opieszałość w realizacji planu FIT55, zamykaniu kopalni węgla i w sprawie Turowa. Wyobraź sobie co byśmy dzisiaj mieli w kraju gdyby oni rządzili zamiast PiSu...
Ciekawe ile nagród Darwina już otrzymałeś, ale jesteś TOP ziomek pod tym względem xD
Nawet konfederaci nie są tak niedorozwinięci jak Ty ... Nawet kurwa oni xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów