18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kreatywni złodzieje
phrontch • 2019-10-10, 5:34
Policjant prezentuje wynalazek najbardziej kreatywnej grupy brazylijskiego społeczeństwa, czyli złodziei. Majac taki sprzęt, można już myśleć o codziennych napadach

Zgłoś
impressa88 2019-10-10, 7:27 7
Sadol bawi sadol uczy. No popatrzcie nikt nie pomyślał o immobilizerze w motorze
Zgłoś
mygyry 2019-10-10, 7:53 17
Inżyniery płyną do nas ze złego kontynentu...
Zgłoś
intermag 2019-10-10, 9:58
No cóż, dzieki
Zgłoś
Kormork 2019-10-10, 10:45
Nie no do socjalistycznej portugalii sporo płynie inżynierów i doktorów z brazylii. Będzie na prawdę dobrze.
Zgłoś
Kepeszek 2019-10-10, 11:30 1
Pierwsza lepsza książka o elektronice dla sredniozaawansowanych i elo kazda hajabuza twoja

Lubelska sekcja mma
Zgłoś
Maraza7.1 2019-10-10, 14:25
Gdyby ta swoją kreatywność wykorzystali w innym sektorze, to może by się nie wyjebywali na ulicach Manaus.
Skurwysyny.
Zgłoś
adam_lens 2019-10-10, 15:05 4
Czyli małpy już nauczyły się skręcać kable? Jestem pod wrażeniem.
Zgłoś
T................y 2019-10-10, 17:24 4
Zaawansowana technologia - zworka do wtyku stacyjki. Ciekawe ilu się rozjebało startując na blokadzie kierownicy
Zgłoś
Podbielek 2019-10-10, 21:06
Robiłem takie rzeczy w podstawówce jak dostałem skuter od rodzinki i w ubraniu skutopizdeczki wykorzystywałem tak brak kluczyków.
Zgłoś
Krysteeek 2019-10-10, 22:34
jakiś link do alliexpress? :/
Zgłoś
Bedejot 2019-10-11, 7:57
Ja grzebiąc w swoim samochodzie odkryłem że mogę odpalić zwierając dwa kable. System bezkluczykowy, kluczyka nie było w aucie. CiekawI jestem czy producent zrobił furtkę dla złodzieji czy przeoczył coś.
Zgłoś
ziajos 2019-10-11, 13:14 1
Bedejot napisał/a:

Ja grzebiąc w swoim samochodzie odkryłem że mogę odpalić zwierając dwa kable. System bezkluczykowy, kluczyka nie było w aucie. CiekawI jestem czy producent zrobił furtkę dla złodzieji czy przeoczył coś.

Polonezem jeździsz?

Kepeszek napisał/a:

Pierwsza lepsza książka o elektronice dla sredniozaawansowanych i elo kazda hajabuza twoja

To na filmie to zwykły "piździk" z marketu.
A Hayabusa ma immo w standardzie, więc chujowy przykład dałeś.
Zgłoś
T................y 2019-10-11, 18:34
ziajos napisał/a:

A Hayabusa ma immo w standardzie, więc chujowy przykład dałeś.

Chujowo chciałeś zabłysnąć, bo immo dopiero w ostatniej generacji wrzucili w tym kiblu. I to nie na każdy rynek.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów