Policjant prezentuje wynalazek najbardziej kreatywnej grupy brazylijskiego społeczeństwa, czyli złodziei. Majac taki sprzęt, można już myśleć o codziennych napadach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Sadol bawi sadol uczy. No popatrzcie nikt nie pomyślał o immobilizerze w motorze
Nie no do socjalistycznej portugalii sporo płynie inżynierów i doktorów z brazylii. Będzie na prawdę dobrze.
Pierwsza lepsza książka o elektronice dla sredniozaawansowanych i elo kazda hajabuza twoja
Skurwysyny.
Czyli małpy już nauczyły się skręcać kable? Jestem pod wrażeniem.
Zaawansowana technologia - zworka do wtyku stacyjki. Ciekawe ilu się rozjebało startując na blokadzie kierownicy
Robiłem takie rzeczy w podstawówce jak dostałem skuter od rodzinki i w ubraniu skutopizdeczki wykorzystywałem tak brak kluczyków.
Ja grzebiąc w swoim samochodzie odkryłem że mogę odpalić zwierając dwa kable. System bezkluczykowy, kluczyka nie było w aucie. CiekawI jestem czy producent zrobił furtkę dla złodzieji czy przeoczył coś.
Bedejot napisał/a:
Ja grzebiąc w swoim samochodzie odkryłem że mogę odpalić zwierając dwa kable. System bezkluczykowy, kluczyka nie było w aucie. CiekawI jestem czy producent zrobił furtkę dla złodzieji czy przeoczył coś.
Polonezem jeździsz?
Kepeszek napisał/a:
Pierwsza lepsza książka o elektronice dla sredniozaawansowanych i elo kazda hajabuza twoja
To na filmie to zwykły "piździk" z marketu.
A Hayabusa ma immo w standardzie, więc chujowy przykład dałeś.
ziajos napisał/a:
A Hayabusa ma immo w standardzie, więc chujowy przykład dałeś.
Chujowo chciałeś zabłysnąć, bo immo dopiero w ostatniej generacji wrzucili w tym kiblu. I to nie na każdy rynek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów