Myślisz, że jesteś kreatywny? Kup karnet na siłownie i sprawdź ile znajdziesz wymówek aby z niego nie korzystać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdole taką kreatywność. W zdrowym ciele, zdrowy duch. Nie będę siedział na dupie i wpierdalał pop cornu i popijał colą. Od tego są amerykańce.
Kupić karnet i z niego nie korzystać? Co ty waść Bruste pierdolisz?
Widze ze bruste jest tluste
Już niedługo nowy rok znów się tłoczno przez tydzień na siłowni zrobi;)
Ja tam go zgubiłem i problem z głowy
po co chodzić jeśli chora jestem i tak w tym momencie i tak jest mnie mniej o jakieś 5 kg ?
DomPas napisał/a:
chyba " myslisz, ze NIE jestes kreatywny?(...)"
że JESTEŚ bo wymyślanie wymówek to też kreatywność
Ja mam własną siłownię i nie ćwiczyłem przez ponad rok bo chlałem. W tej siłowni.
hehe... dokladnie, ja place 160zl miesiecznie, a ostatnio bylem chyba w maju ale ze mnie pojebany debil :x
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów