Nie pomaga jebaniec
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie pomaga jebaniec
Mądry kotek. wysypal ćpunowi narkotyki. jeszcze powinien go po zaćpanej mordzie podrapać!
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
poligon6 napisał/a:
Mądry kotek. wysypal ćpunowi narkotyki. jeszcze powinien go po zaćpanej mordzie podrapać!
Mój rudy skurwiel kot jak zostawie zielone na stole to mi to zjada
Nie dość że kociarz to jeszcze ćpun jprd może jeszcze siostra poligona
Ostatni buchahahahhahaha pajac kota nie szanuje to ma
poligon6 napisał/a:
Zasada jest prosta. Człowiek stworzył alkohol, trawkę Bóg, bardziej ufam Bogu. Zajmij się więc czworonogami .
gnojarz napisał/a:
Kociarze, to jebani debile....
Z tym, że nie więksi od ćpunów marihuanenowych. Przygotowywał pod wywar, by potem wstrzyknąć, kot go jebał!
sars_80 napisał/a:
Zasada jest prosta. Człowiek stworzył alkohol, trawkę Bóg, bardziej ufam Bogu. Zajmij się więc czworonogami .
Ty serio jesteś taki kurwa głupi, czy tylko jak trollujesz? A o zwierzętach "upijających" się przegniłymi owocami słyszał, czy zbyt zajęty ćpaniem był?
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Więc przestałem celować w nią flarą...
Zcarg napisał/a:
Hehe a za niedługo w Polsce będzie legal
Możesz se pomarzyć
Też miałem takiego kota, a jeśli chodzi o narkotyki to wszystko zależy od tego co się ma we łbie. Te syntetyczne gówna mogą nieźle pozamiatać. Ten kotek z chujowego posta od Sundeya ma przynajmniej coś zdrowszego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów