Niektórzy naprawdę mocno się wkręcili
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niektórzy naprawdę mocno się wkręcili
Dobry warjat
Pojeby. Wszyscy bez wyjątku... I mam nadzieję, że jeden pojeb z drugim w końcu zginie podczas tak debilnych wyczynów... I mam nadzieję, że ktoś to nagra i nam się pochwali.
wild wild west
Można tak robić automatem? Z ciekawości pytam, w ogóle nie jestem techniczny w kwestiach motoryzacyjnych
niech mi ktos kurwa powie, ze teoria ewolucji jest prawdziwa a wszyscy wywodzimy sie z afryki - to mu przypierdole prosto w glupi ryj...
a policja donaty opierdala za winklem .
selekcja naturalna się tym razem nie powiodła
Dzisiaj napisał/a:
niech mi ktos kurwa powie, ze teoria ewolucji jest prawdziwa a wszyscy wywodzimy sie z afryki - to mu przypierdole prosto w glupi ryj...
Nie kurwa, bóg nas stworzył w siedem dni.
od pewnego czasu mam odtwarzany sam dźwięk, na ty m " niebieskim" playerze.
Why?
Why?
lergowiec napisał/a:
od pewnego czasu mam odtwarzany sam dźwięk, na ty m " niebieskim" playerze.
Why?
Coś się zjebało, nie dziękuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów