Nagrywała matka, a śledczy badają sprawę.
Więcej:
vn.ru/news-izdevatelstva-massazhista-nad-mladentsem-zainteresovali-sledovateley/
Co za skurwiel pierdolony, zajebałbym chuja. No kurwa krew się we mnie gotuje, jak tak można; beczeć podczas nastawiania kręgosłupa.
Kurwa, jak bardzo mam wyjebane na krzywde dzieci tak w polowie musialem wylaczyc to wideo bo nie wytrzymalem. Nazywajcie mnie cipa, ale nawet materialy na hardzie nie sprawiaja tyle mentalnego bolu co ten film.
Zawsze trzeba zakładać, że facet wie, co robi. Chuja wiemy, po co to robił. Myślę, że nasycenie specjalistami z medycyny na sadistic jest dość niskie, pewnie zerowe. Jak ktoś miał dziecko, to wie, że gówniak potrafi się drzeć, jakby go ze skóry obdzierali bez żadnej przyczyny.
Trzeba też założyć, że ten zabieg sprawił, że szczyl będzie np. chodził albo coś tam, a bez zabiegu dostałby tylko możliwość wizyty telefonicznej.
Powtarzam, chuja wiemy, a gardłujemy - a że się drze - tak będzie robił jeszcze z 2,3 lata.
Co za skurwiel pierdolony, zajebałbym chuja. No kurwa krew się we mnie gotuje, jak tak można; beczeć podczas nastawiania kręgosłupa.
Kurwa, jak bardzo mam wyjebane na krzywde dzieci tak w polowie musialem wylaczyc to wideo bo nie wytrzymalem. Nazywajcie mnie cipa, ale nawet materialy na hardzie nie sprawiaja tyle mentalnego bolu co ten film.