Tak się bawi Illinois
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Ale urwał! wersja hamerykańska?
zima zaskoczyła drogowców? jak to nikt nie posypał żeby się oponki nie ligały?
i to hameryka no panie
i to hameryka no panie
Oni nawet nie mają w tych swoich zjebanych autach ABSu?
mieszkam w illinois w miasteczku prospect heights (przedmiescia chicago) to co sie tu dzieje jak spadnie troszke sniegu lub zmrozi jezdnie to poprostu cyrk normalnie wziąć krzesło popcorn grzańca i na pierwszym lepszym skrzyzowaniu mega kino co minute ;d
Cytat:
a niby co zimówki pomogą na lodowisku?
Gdyby mieli europejskie letnie opony nie było by takiej ślizgawki, o zimówkach nie wspomne.
Nigdy nie zrozumiem filozofii takich ludzi. Odpala kamerę i sobie nagrywa zamiast iść na skrzyżowanie i machać czym się da aby nikt tam nie zjeżdżał.. I na dodatek jeszcze w jego auto ktoś wjechał, też mi atrakcja..
Anper, ABS nic ci nie da na takim lodzie, podobnie jak jakiekolwiek zimówki bez kolców. Największym ich błędem jest właśnie hamowanie do oporu. Powinni pozwolić się potoczyć na jałowym biegu i wtedy mieliby chociaż jakiekolwiek szanse na zachowanie minimalnej przyczepności. Zwłaszcza, że automatem fajnie można na jałowym biegi się poruszać (dzięki kilku sprzęgłom, zachowuje się delikatniej niż manualna przekładnia na pierwszym biegu)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów