A mogło być tak fajnie , akcja od 0:33.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to już? Nie no, sadystyczne w chuj
Co to za idioci? Jeżdżą pod domami pierdzącymi Enduro, rozjeżdżają drogi pod domem (popatrzcie jak zawracają, bynajmniej nie delikatnie) i się jeszcze dziwią, że ludzie każą im wypierdalać...
panpowazny napisał/a:
A jednak .
A jednak co? Bo jakoś kurwa nic nie zauważyłem. Rozjebał się któryś na płocie? Chłop im w szprychy kijki powkładał i się pozabijali? Weź może panie autor opisz nam co miałeś na myśłi.
@up's
Te wypowiedzi są tak idiotyczne, że nie wiem jak to skomentować. Chłopaki jechali po lesie, a to, że ktoś mieszka w lesie i jest dzikusem rzucającym pustakami w kogoś/coś to ma problem z głową, bo ewidentnie widać jak chłopaki jadą i wjechali w ślepą 'uliczkę" a to, że motor 'pierdzi' normalna rzecz [u mnie sąsiadka co dziennie rano do roboty jeździ skuterem i nikomu to nie przeszkadza, a pierdzi jak żaden inny, tak mieszkam na wsi a w 'podwórku' mieszka jakieś 20 rodzin] co do tematu sam bym poszalał na takim crossie jak za łepka na etz'tce.
Te wypowiedzi są tak idiotyczne, że nie wiem jak to skomentować. Chłopaki jechali po lesie, a to, że ktoś mieszka w lesie i jest dzikusem rzucającym pustakami w kogoś/coś to ma problem z głową, bo ewidentnie widać jak chłopaki jadą i wjechali w ślepą 'uliczkę" a to, że motor 'pierdzi' normalna rzecz [u mnie sąsiadka co dziennie rano do roboty jeździ skuterem i nikomu to nie przeszkadza, a pierdzi jak żaden inny, tak mieszkam na wsi a w 'podwórku' mieszka jakieś 20 rodzin] co do tematu sam bym poszalał na takim crossie jak za łepka na etz'tce.
@up
To, że ktoś mieszka w lesie, to może też znaczyć, że chciał mieć święty spokój. Zwróć uwagę, że to jakiś starszy koleś jest i mogło go to wkurwić do tego stopnia, że pierdolnął pustakiem, zwłaszcza jeśli, na przykład mu piąty raz tamtędy zapierdalali. A to, że Twoja sąsiadka codziennie jeździ skuterem i nikogo to nie wkurwia, to akurat jest niecodzienne, ja bym zajebała, jakby mi coś co rano pierdziało pod oknem.
To, że ktoś mieszka w lesie, to może też znaczyć, że chciał mieć święty spokój. Zwróć uwagę, że to jakiś starszy koleś jest i mogło go to wkurwić do tego stopnia, że pierdolnął pustakiem, zwłaszcza jeśli, na przykład mu piąty raz tamtędy zapierdalali. A to, że Twoja sąsiadka codziennie jeździ skuterem i nikogo to nie wkurwia, to akurat jest niecodzienne, ja bym zajebała, jakby mi coś co rano pierdziało pod oknem.
A co, to jest ich kurwa prywatna droga, że zabraniają tam jeździć? Wątpię. A nawet jeśli jest to teren prywatny, to jakim trzeba być bezmózgiem, prostakiem i chamem, żeby rzucać pustakiem w motocyklistę? Rozumiem, że hałasują i może się to nie podobać. I zaorają piasek.. straszne. Na pewno jechali tamtędy pierwszy raz, bo widać, że nie planowali wjechać w ślepą uliczkę. I to jest powód żeby chcieć komuś zrobić krzywdę?
Widać, że to jakiś jebany oderwany od pługa dziad, który umie tylko jeździć traktorem i karmić kury.
Kurwa no ludzie! Jak też mieszkam w lesie, przy piaskowej drodze po której często jeżdzą crossami, które brzmią jakby nie miały tłumików. I kurde, chuj mi do tego, przecież nie jadą po mojej prywatnej drodze, tylko publicznej.
Widać, że to jakiś jebany oderwany od pługa dziad, który umie tylko jeździć traktorem i karmić kury.
Kurwa no ludzie! Jak też mieszkam w lesie, przy piaskowej drodze po której często jeżdzą crossami, które brzmią jakby nie miały tłumików. I kurde, chuj mi do tego, przecież nie jadą po mojej prywatnej drodze, tylko publicznej.
@ up jak bedziesz mial dzieciaka ktory na kazdy obcy dzwiek bedzie reagowal 2godzinnym rykiem, albo bedziesz chcial odpoczac po ciezkim tygodniu tyrania to zmienisz zdanie
@up: I posiadanie dziecka usprawiedliwia przyjebanie w kogoś pustakiem? To ja lecę dziecko zrobić będę mógł każdemu przyjebać!
Temu skurwysynowi z 0:32 co ryje komuś pod płotem to by się należało.
Ona ma racje, pierdzace enduro z pseudo sportowym tlumikiem, nieraz jeszcze przebitym dla lepszego efektu to nie jest drace jape dziecko. Pozatym ci "kozacy" specialnie tam pojechali go wkurwiac, starego dziada, a skonczylo sie tak ze ten garbaty dziad wyszedl z pustakiem a kozaki pospierdalaly.
Mar0 napisał/a:
@up's
Zacznijmy od tego, że gdyby im zmierzyć poziom decybeli, to każdy z nich ma dowód rejestracyjny do zatrzymania. No chyba, że te pojazdy są niezarejestrowane, to w takim razie, nie mieli prawa się tam poruszać, bo pojazdy nie są dopuszczone do ruchu.
Tak czy inaczej, z ich strony bezprawie, a bezprawie trzeba tępić. Choćby i pustakiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów