📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Babka od niejednego wciągała... Zaczynam rozumieć Macrona....
Biała tabaka, właściwie wyrób tabakopodobny, smakuje delikatnie, jakbyś wciągnął tiktaki.
Widać że babcia nie z jednego pieca chleb jadła
Aargaroth napisał/a:
Biała tabaka, właściwie wyrób tabakopodobny, smakuje delikatnie, jakbyś wciągnął tiktaki.
smakuje delikatnie - ty to zupe tez jesz nosem? Skoro tiktaki dla Ciebie to nie problem to pewnie kurczaka tez wciagniesz...
Dzisiaj napisał/a:
smakuje delikatnie - ty to zupe tez jesz nosem? Skoro tiktaki dla Ciebie to nie problem to pewnie kurczaka tez wciagniesz...
Mam rozumieć że obaj z kolegą próbowaliście wyciągać tiktaki? Tylko wynikała kwestia gustu tudzież doświadczenia. Niezłe desperaty z Was
A tak w ogóle to koksu nie wynaleziono wczoraj, babka mogła nieźle dawać po kablach za młodu.
Zapewne jej ostatnia kreska
nie, nie masz rozumiec.... poprostu nie potrafisz czytac ze zrozumieniem
Opis powinien wyglądać tak : niewiem czy to dziadek czy to babka ale biały proszek umnie wciągać
chocho napisał/a:
A tak w ogóle to koksu nie wynaleziono wczoraj, babka mogła nieźle dawać po kablach za młodu.
Wiadomo, koks po kablach i marihuaen tez pewnie jadła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów