Mężczyzna stwierdził, że ma pasożyta w nosie i zaczął go wbijać, powodując wszędzie ogromne krwawienie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie jestem ekspertem ale wydaje mi się, że wciąganie czegoś nosem może być dla niego następnym razem nieco trudniejsze...
Alkohol, tytoń, narkotyki są dla ludzi.
ale nie dla idiotów !
ale nie dla idiotów !
Dupą gorzej jak tam pasożyta też znajdziemy będzie stomia.
no i wyjęli mu tego pasożyta w końcu czy nie?
Ale na serio miał.
i to wszystko? krew bez strzelana? nie mogli mu chociaż taserem zajebać?
Bo ćpać to trzeba umieć i mieć łeb i kasę na to a nie tanie gówna ćpać co wypalają dziury w mózgu
silwerbalk napisał/a:
Bo ćpać to trzeba umieć i mieć łeb i kasę na to a nie tanie gówna ćpać co wypalają dziury w mózgu
Chuja prawda. Nawet drogie prochy tak jak i wóda wypalają dziury w mózgu i są trucizną.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów