18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
moskalowy 2017-05-27, 17:09 1
Co na to przepisy? Jakiś ekspert?
3...2...1...
Zgłoś
mygyry 2017-05-27, 17:17 5
moskalowy napisał/a:

Co na to przepisy? Jakiś ekspert?

Proszę bardzo mniammniam.com/s/buraki/
Zgłoś
radek225 2017-05-27, 17:33 4
W Polsce mamy ruch PRAWOSTRONNY w związku z czym wymijamy i wyprzedzamy przeszkodę z lewej, a nie prawej strony. Poza tym przy prawej i lewej krawędzi jezdni masz linię ciągłą, którą debil w BMW przekroczył. Z prawej strony wyprzedzać można na jezdni jednokierunkowej z wyznaczonymi pasami ruchu, gdy lewy pas blokuje ci wolno jadący pojazd.

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
e................s 2017-05-27, 17:42 2
staruszek się zesrał w majty
Zgłoś
Mateh 2017-05-27, 18:42
Mnie tak jakiś chuj w Gliwicach na Sośnicy wymijaj na wjedzie na A1 gdy wracałem z Politechniki.
Zgłoś
kalijanek 2017-05-27, 18:44 10
ale przynajmniej kierunkowskaz wrzucił

Tu i teraz.
Zgłoś
zomos 2017-05-27, 19:08 21
radek225, idioto! Wyprzedzać można z prawej strony gdy:
Gość przed tobą skręca w lewo,
Jedziesz i masz conajmniej dwa pasy w jednym kierunku oddzielone pasem zieleni,
Jedziesz w terenie niezabudowanym i masz conajmniej trzy pasy w jednym kierunku albo zabudowanym i dwa pasy w jedną mańkę,
Jednokierunkowej z pasami ruchu.

Inna sprawa że cwaniak wyprzedził pasem awaryjnym który nie służy do ruchu i za to by dostał mandat.
Kolejna sprawa że pewnie popierdalał na lewym pasie i nie wytrzymał jak kurwy jechały lewym wolniej niż ograniczenie prędkośći.
Trzy to miał BMW.
Zgłoś
~Velture 2017-05-27, 20:13 3
Napisałbym, że marka pojazdu zobowiązuje albo coś w stylu 'marka jest zupełnie przypadkowa a kto twierdzi inaczej bla bla bla'...
Tylko po co skoro każdy to wie.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
mixiek 2017-05-27, 21:03 1

ty huju
mygyry
Zgłoś
Ain 2017-05-27, 21:30 2
Nie chce być gołosłowny, ale z tego co kojarzę dokładnie taki "bolid młodzieży wiejskiej" ma gość z którym chodziłem do technikum... Ps. Jego staruszek jest jakoś wyżej w hierarchii gliniarzy a on sam pracuje w drogówce

Edit: Sprawdzę blachy przy najbliższej okazji
Zgłoś
KiKiZ 2017-05-27, 23:21 1
zomos, daje okejkę, wreszcie ktoś tutaj ogarnia przepisy ruchu drogowego ;> no i prawda, może marka nie przypadkowa, ale te kurwy na lewym pasie jadące 2kmh szybciej niż prawy, czasem dobijają...
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2017-05-28, 0:30 1
Niech rzuci pierwszy kamieniem kto nigdy tak nie wyprzedził gdy mu się bardzo śpieszyło a nie miał czasu ani chęci jechać za zawalidrogą.

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
~Velture 2017-05-28, 8:43 65
KlinikaAborcyjna napisał/a:

Niech rzuci pierwszy kamieniem kto nigdy tak nie wyprzedził gdy mu się bardzo śpieszyło a nie miał czasu ani chęci jechać za zawalidrogą.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Jezus_Chrystus_Quattro 2017-05-28, 9:24 1
Jedziesz jak ciota to cię wyprzedzają z prawej
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów