📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
W Polsce mamy ruch PRAWOSTRONNY w związku z czym wymijamy i wyprzedzamy przeszkodę z lewej, a nie prawej strony. Poza tym przy prawej i lewej krawędzi jezdni masz linię ciągłą, którą debil w BMW przekroczył. Z prawej strony wyprzedzać można na jezdni jednokierunkowej z wyznaczonymi pasami ruchu, gdy lewy pas blokuje ci wolno jadący pojazd.
ale przynajmniej kierunkowskaz wrzucił
Jedziesz i masz conajmniej dwa pasy w jednym kierunku oddzielone pasem zieleni,
Jedziesz w terenie niezabudowanym i masz conajmniej trzy pasy w jednym kierunku albo zabudowanym i dwa pasy w jedną mańkę,
Jednokierunkowej z pasami ruchu.
Inna sprawa że cwaniak wyprzedził pasem awaryjnym który nie służy do ruchu i za to by dostał mandat.
Kolejna sprawa że pewnie popierdalał na lewym pasie i nie wytrzymał jak kurwy jechały lewym wolniej niż ograniczenie prędkośći.
Trzy to miał BMW.
Gość przed tobą skręca w lewo,
Jedziesz i masz conajmniej dwa pasy w jednym kierunku oddzielone pasem zieleni,
Jedziesz w terenie niezabudowanym i masz conajmniej trzy pasy w jednym kierunku albo zabudowanym i dwa pasy w jedną mańkę,
Jednokierunkowej z pasami ruchu.
Inna sprawa że cwaniak wyprzedził pasem awaryjnym który nie służy do ruchu i za to by dostał mandat.
Kolejna sprawa że pewnie popierdalał na lewym pasie i nie wytrzymał jak kurwy jechały lewym wolniej niż ograniczenie prędkośći.
Trzy to miał BMW.
Napisałbym, że marka pojazdu zobowiązuje albo coś w stylu 'marka jest zupełnie przypadkowa a kto twierdzi inaczej bla bla bla'...
Tylko po co skoro każdy to wie.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Tylko po co skoro każdy to wie.
Nie chce być gołosłowny, ale z tego co kojarzę dokładnie taki "bolid młodzieży wiejskiej" ma gość z którym chodziłem do technikum... Ps. Jego staruszek jest jakoś wyżej w hierarchii gliniarzy a on sam pracuje w drogówce
Edit: Sprawdzę blachy przy najbliższej okazji
Edit: Sprawdzę blachy przy najbliższej okazji
zomos, daje okejkę, wreszcie ktoś tutaj ogarnia przepisy ruchu drogowego ;> no i prawda, może marka nie przypadkowa, ale te kurwy na lewym pasie jadące 2kmh szybciej niż prawy, czasem dobijają...
Niech rzuci pierwszy kamieniem kto nigdy tak nie wyprzedził gdy mu się bardzo śpieszyło a nie miał czasu ani chęci jechać za zawalidrogą.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
KlinikaAborcyjna napisał/a:
Niech rzuci pierwszy kamieniem kto nigdy tak nie wyprzedził gdy mu się bardzo śpieszyło a nie miał czasu ani chęci jechać za zawalidrogą.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów