Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakim to kurwa trzeba być kretynem, żeby coś takiego odjebać.
U nas wmawiają ludziom, że to normalne i tak trzeba robić. Jak widać, po jezdni czasem może jechać auto, którego kierowca nie zatrzyma się by "ustąpić pierwszeństwa" jaśniepanu pieszemu karaluchowi.
Potem mają duuuużo czasu na przemyślenie tego czy warto być śmierdzącym hemoroidziarzem.
W cebulandii to norma, hemoroidziarze wyprzedzają na trzeciego i mordują ludzi swoimi gównowozami.
Potem mają duuuużo czasu na przemyślenie tego czy warto być śmierdzącym hemoroidziarzem.
Ty masz srogi problem z glowa, co nie?
Winny pieszy. Nie ma o czym gadać.
I takie właśnie trollowanie powoduje że łatwo twoje konta rozpoznać. Bo trudno o bardziej jednoznaczną winę kierowcy: wyprzedzał kogoś kto bardzo wyraźnie przepuszczał pieszego. Są kierowcy debile którzy uważają że tak im wolno, ale to raczej jednostki. Ty zaś piszesz tak z wielu kont.
I takie właśnie trollowanie powoduje że łatwo twoje konta rozpoznać. Bo trudno o bardziej jednoznaczną winę kierowcy: wyprzedzał kogoś kto bardzo wyraźnie przepuszczał pieszego. Są kierowcy debile którzy uważają że tak im wolno, ale to raczej jednostki. Ty zaś piszesz tak z wielu kont.
Nie trolluję tylko piszę całkiem serio, a Ty na moją propozycję weryfikacji, że jesteśmy obaj Polakami jakoś nagle zamilkłeś.
Jedną z nich jest m.in. wkurzanie przeciwnika, na wielu poziomach jednocześnie. Na przykład właśnie imputujesz mi bycie facetem, co jest na niskim poziomie, jak i używasz argumentów technicznych o których wiesz że są poniżej mojej wiedzy aby sprowokować mnie do gadania i m.in. ujawnienia informacji mogących mnie zidentyfikować. A oczywiste jest że z długiej listy powodów wolę pozostać anonimowa. Dlatego też m.in. nigdy nie postuję własnych foci, jako że nawet po usunięciu EXIF identyfikacja matrycy aparatu jest łatwa. Podobnie z wyrażeniami gwarowymi, czy też kwestiami wieku.
Nie neguję że ktoś z osób z dostępem do konta "Siriuz" faktycznie mieszka w Polsce (ujawniłeś nawet że w Warszawie). To zresztą logiczne: nie dość że o pracowników polskojęzycznych dużo łatwiej w Warszawie niż w Petersburgu, pracownik z Polski będzie posługiwał się znacznie lepszą polszczyzną i miał znacznie lepszą znajomość obecnej mowy (potocznej nie książkowej, zmienia się ona dość szybko).
Zarzuty które ja stawiam to:
- otrzymujesz wynagrodzenie za postowanie tutaj, z wiadomego źródła (a pieniądze są też znacznie lepiej wyprane niż jakakolwiek grupa przestępcza byłaby w stanie tego dokonać)
- czynisz tak z wielu kont które się wzajemnie popierają
- korzystasz z długiej listy technik trollingu, wypracowanych przez waszą firmę
Dlatego też m.in. nigdy nie postuję własnych foci, jako że nawet po usunięciu EXIF identyfikacja matrycy aparatu jest łatwa. Podobnie z wyrażeniami gwarowymi, czy też kwestiami wieku.
No fajnie, że nie wpadłaś na pomysł, że można np zrobić screenshot fotki z komputera Masz widzę głowę pełną zasłyszanych haseł, ale w gruncie rzeczy nie masz pojęcia o co w tym wszystkim chodzi, więc "na wszelki wypadek nie masz konta w banku".
Zaproponuj metodę weryfikacji kim jesteśmy, z wielką ochotą się z Tobą zmierzę.
Nawiasem mówiąc, możesz to wierzyć lub nie, ale administratorzy mający dostęp do danych logowania mogą w 5 sekund ustalić dokładnie kim jestem, bo nie ukrywałem swojej tożsamości tworząc to konto. Natomiast ze względu na specyfikę tego miejsca i to jakie osoby tu się kręcą to wolę, aby ta informacja pozostała tylko do ich wiadomości.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów