📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niby pies a jednak pyton
Jaki ten pies? Co to kurwa znaczy kripowy?
Jeżeli chodzi Ci o spolszczenie słowa "creepy", to poległeś.
Jeżeli chodzi Ci o spolszczenie słowa "creepy", to poległeś.
@up dokładnie kurwa, ludzie mówcie normalnie a nie jak jakieś jebane półgłówki. Straszny pies, przerażający, dziwny nawiedzony. Naprawdę można normalnie mówić i nie robić z siebie debila takimi zwrotami. Kurwa.
Jebcie się, tępe cwele, już wiele takich spolszczeń posiałem w internety i ludzie tego używają. Możliwe że nawet sami używaliście ale nie wiecie kto wymyślił. Ostatnie takie słowo, bodajrze, to było "kontent" - i już widzę jak w necie się tym posługują. Tak że zamknąć pizdę, plebs...
@up Kripowy
No ja nie mówie że to jest jakieś wybitne ale fakt jest faktem, kilka słówek popchnąłem w masy, nawet niezbyt celowo. Ale jebać to już, się dopierdoliliście do słówka zamiast komentować filmik a raczej gif w postaci filmiku.
Tilg_die_Schmach napisał/a:
Widzę, że mamy tu Magellana i Cooka i Marco Polo zwrotów obcojęzycznych i to w jednej osobie Dzięki że jesteś, bo dzięki tobie wyrwałem się z plebsu i szerzej spojrzałem na otaczający mnie świat.
No ja nie mówie że to jest jakieś wybitne ale fakt jest faktem, kilka słówek popchnąłem w masy, nawet niezbyt celowo. Ale jebać to już, się dopierdoliliście do słówka zamiast komentować filmik a raczej gif w postaci filmiku.
Pokonwersujesz z ciapatymi przy okazji,
Pozdrawiam
^up wjebalo mi słowa, "nie musimy się z tym utożsamiać"
Albo skoro umiesz tak dobrze angielski, najlepiej do Angli
,
Pokonwersujesz z ciapatymi przy okazji,
Pozdrawiam
^up wjebalo mi słowa, "nie musimy się z tym utożsamiać"
@up jesteśmy w przestrzeni zwanej internetem, która posiada własny język który cały czas się rozwija i o to chodzi. I nie będą tu żadne jebane lamusy pierdoliły czego ma się używać a czego nie. Jak chcecie poprawnej polszczyzny, to polecam książki, lekcję jezyka polskiego itd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów