I tak zupełnie nic...? Żadna lampka się w tym pustym łbie nie zaświeciła...? Może podpowiedź, że są małe szanse, żeby ten rekin jadł tylko takie same ryby? W takim samy rozmiarze...? W całości...? Nic...? Ja pierdolę....zaczynam tracić wiarę w ludzkość..
I tak zupełnie nic...? Żadna lampka się w tym pustym łbie nie zaświeciła...? Może podpowiedź, że są małe szanse, żeby ten rekin jadł tylko takie same ryby? W takim samy rozmiarze...? W całości...? Nic...? Ja pierdolę....zaczynam tracić wiarę w ludzkość..
Hahaha, dokładnie
Że gościa o pieprzyles... Coz, słusznie. Natomiast cześć argumentów jest chybiona. Ryby, a więc zapewne i rekiny, często żerują na tym samym typie pokarmu, bo jest po prostu najlepiej dostępny. Np ukleje zgromadzone na tarło przyciągają ryby drapieżne różnych gatunków, a te skupiają się na wpieprzaniu uklei.
Także i rozmiar i ten sam gatunek pokarmu jest możliwy, a wręcz prawdopodobny. Natomiast rekinki lubią kawałkować papu przed połknięciem... Chociaż nie jestem pewien, czy relatywnie niewielka zdobycz nie połykają w całości (a rekinie... Płody... Z powyższego nagrania byłyby raczej taka właśnie niewielka zdobyczą).
Ale jak można nie ogarnąć, że ten rekin to mamusia, a pan z majchrem przeprowadza wydobyciny....? cóż...
Mlodziez przybywa na ten portal w celach edukacyjnych, jeśli przeczyta komentarze, to na drugi raz będzie wiedział.
Wybaczcie długi komentarz, wynika z tworzenia kackupy
Mlodziez przybywa na ten portal w celach edukacyjnych, jeśli przeczyta komentarze, to na drugi raz będzie wiedział.
Co kurwa zrobią??
Chyba jesteś tak stary i naiwny jak ja
Co kurwa zrobią??
Chyba jesteś tak stary i naiwny jak ja
Ciekawość, nawet ciekawość treści tu prezentowanych, prowadzi do poszerzania wiedzy. Czyli do ekukacji?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów