Panów dwóch o umaszczeniu kremowym, zrobiło napad na sklep z Panem za ladą, któremu chcieli przeciąć kark żeby dokonać rabunku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Całe muslimy. Niewinny uśmieszek, pedalskie wdzianko i apaszka, a 30 sekund później próbują urżnąć ci łeb.
Od teraz gościu będzie miał broń pod ręką. Szkoda, że ich nie rozjebał tam
Całe muslimy. Niewinny uśmieszek, pedalskie wdzianko i apaszka, a 30 sekund później próbują urżnąć ci łeb.
Cały Polak. Nie widzieć różnicy między muslimem, a hindusem.
"Umaszczeniu kremowym"? Nie wiem jakiego kremu używasz, ale wydaje mi się, że nada się również na pastę do butów.
bolego napisał/a:
Oni mi wyglądają na Hindusów a nie na ciapaków.
Może to Pakistańczycy. Wyglądają jak mieszkańcy Indii, w końcu nie tak dawno byli jednym państwem, ale 90% z nich to muzułmanie, a nie wyznawcy Hinduizmu.
zimne piwo i gorąca dziewica dla pana który wpada na końcu z odsieczą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów