📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Pieseł wygląda na zadowolonego z tej zabawy w chowanego z krokodylem.
Suspens napisał/a:
Piesek prawdopodobnie znalazł się w nieodpowiednim miejscu i czasie...
PSEM kurwa! Możecie używać tego polskiego słowa wy zniewiesciale pizdy?
Spokojnie. Gdybyś miał pieseła, zrozumiał byś. Dbaj również o interpunkcję. Nie nazywaj też wszystkich pizdami... chuju.
Ale ten jęzor to wywalił jak do selfjaka....
Albert powiedziałby , że wszystko jest względne. Z perspektywy krokodyla i czas i lokalizacja była właściwa.
Albert powiedziałby , że wszystko jest względne. Z perspektywy krokodyla i czas i lokalizacja była właściwa.
Jedzą chińczyki, mogą i krokodyle....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów