📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oby te ćpuny wszystkie pozdychały. Ćpajcie Sport ludzie !!
Kreacjoniści podważają teorię Darwina poprzez, ich zdaniem niewystarczające udowodnienie istnienia jej głównego czynnika, czyli selekcji naturalnej, a to się kurwa dzieje na naszych oczach
@Esiusz człowiek, który stworzył krokodyla właśnie chciał przyśpieszyć proces wymierania ćpunów i mu całkiem nieźle to wyszło.
Niech teraz tylko wymyśli coś jeszcze na ciapatych
Niech teraz tylko wymyśli coś jeszcze na ciapatych
erythnul napisał/a:
Kreacjoniści podważają teorię Darwina poprzez, ich zdaniem niewystarczające udowodnienie istnienia jej głównego czynnika, czyli selekcji naturalnej, a to się kurwa dzieje na naszych oczach
Teoria Karola Darwina jest tylko podwaliną dla dzisiejszej teorii ewolucji. Została dawno obalona, dlatego nie wiem o czym Ty piszesz.
PS: Tak kurwa, wiem, czepiam się słów jak jakaś pijawa, ale chuj z tym, nudzi mi się.
Z tego co wiem "krokodyl" to nic innego jak zwykła benzyna do kupienia na każdej stacji paliw .
Akcja z wyjściem przez okno mnie zmiażdżyła
matrixpro napisał/a:
Teoria Karola Darwina jest tylko podwaliną dla dzisiejszej teorii ewolucji. Została dawno obalona, dlatego nie wiem o czym Ty piszesz.
PS: Tak kurwa, wiem, czepiam się słów jak jakaś pijawa, ale chuj z tym, nudzi mi się.
jak się już Panie Mądry przypierdalasz i Ci się nudzi to kopsnij jakieś linki, chętnie poczytam, a tak wychodzisz tylko na pajaca
Lepiej by ludzie legalnie ćpali normalne narkotyki, a nie takie tanie gówno w stylu krokodyla. Przez to, że są narkotyki zakazane ich cena jest wysoka i ludzie poszukują tańszych (=gorszych) substytutów tego kopa.
ruscy są pojebani nawet bez ćpania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów