📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Oby te ćpuny wszystkie pozdychały. Ćpajcie Sport ludzie !!
Kreacjoniści podważają teorię Darwina poprzez, ich zdaniem niewystarczające udowodnienie istnienia jej głównego czynnika, czyli selekcji naturalnej, a to się kurwa dzieje na naszych oczach
@Esiusz człowiek, który stworzył krokodyla właśnie chciał przyśpieszyć proces wymierania ćpunów i mu całkiem nieźle to wyszło.
Niech teraz tylko wymyśli coś jeszcze na ciapatych
Niech teraz tylko wymyśli coś jeszcze na ciapatych
erythnul napisał/a:
Kreacjoniści podważają teorię Darwina poprzez, ich zdaniem niewystarczające udowodnienie istnienia jej głównego czynnika, czyli selekcji naturalnej, a to się kurwa dzieje na naszych oczach
Teoria Karola Darwina jest tylko podwaliną dla dzisiejszej teorii ewolucji. Została dawno obalona, dlatego nie wiem o czym Ty piszesz.
PS: Tak kurwa, wiem, czepiam się słów jak jakaś pijawa, ale chuj z tym, nudzi mi się.
Z tego co wiem "krokodyl" to nic innego jak zwykła benzyna do kupienia na każdej stacji paliw .
Akcja z wyjściem przez okno mnie zmiażdżyła
matrixpro napisał/a:
Teoria Karola Darwina jest tylko podwaliną dla dzisiejszej teorii ewolucji. Została dawno obalona, dlatego nie wiem o czym Ty piszesz.
PS: Tak kurwa, wiem, czepiam się słów jak jakaś pijawa, ale chuj z tym, nudzi mi się.
jak się już Panie Mądry przypierdalasz i Ci się nudzi to kopsnij jakieś linki, chętnie poczytam, a tak wychodzisz tylko na pajaca
Lepiej by ludzie legalnie ćpali normalne narkotyki, a nie takie tanie gówno w stylu krokodyla. Przez to, że są narkotyki zakazane ich cena jest wysoka i ludzie poszukują tańszych (=gorszych) substytutów tego kopa.
ruscy są pojebani nawet bez ćpania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów