📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chyba ci się opis pojebał.
On się na pończoszkach powiesił? Łamaga. Jak bym w gównontanie mieszkał tez bym miał podobne pomysły.
On się na pończoszkach powiesił? Łamaga. Jak bym w gównontanie mieszkał tez bym miał podobne pomysły.
To cud, że ten żyrandol wytrzymał.
twojstarywsamychgaciach napisał/a:
To cud, że ten żyrandol wytrzymał.
To jest wentylator.
Kiedy montowałem w pokoju córce uchwyt na huśtawkę do sufitu, użyłem 4 mocne kołki metalowe. Ale nie przyszłoby mi do głowy tak mocować wentylator, żeby wytrzymał 80 kg obciążenia! Gratulacje dla montera i producenta wiatraczka oczywiście!
Adameck napisał/a:
Kiedy montowałem w pokoju córce uchwyt na huśtawkę do sufitu, użyłem 4 mocne kołki metalowe. Ale nie przyszłoby mi do głowy tak mocować wentylator, żeby wytrzymał 80 kg obciążenia! Gratulacje dla montera i producenta wiatraczka oczywiście!
bo to są haki zalewane betonem w starym budownictwie tak jest, spoko wytrzymują 80 kg
Cytat:
Patrzcie Świnie, Król Parkietu Ręka jak złamana Nakurwiam węgorza, NANANANANA
Yyyyy, nie rozumiem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów