📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Toż to kurwa Melchior spierdolił ze stajenki.
Przecież takiego przystojniaka wybrali na króla Polski, że co lepsze księżniczko-kandydatki go teraz szukają
czasem takie kwiatki można znaleźć na polskich ulicach, ale ta to już przesadziła
Podwiózłbyś matkę, a nie nagrywasz. Na kogo to ludzie w dzisiejszych czasach wyrastają...
ten cały Andrychów wyrasta na kolejny kąt trójkąta Łódź , Radom, Sosnowiec.
Ty wiesz, że za takie zatrzymywanie się na drodze to leci mandat?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
No i kto głupszy? Baba w koronie na chodniku, czy król ulicy stający w miejscu przed wysepką? Szkoda że TIRa nie było za Tobą...
słyszałeś o lusterkach?jak bym miał blokowac ruch to bym się nie zatrzymał
film minutowy a krolowom widac az dwie pierwsze sekundy?! pytam sie po chuj taki dlugi!
Za trójeczkę w radiu leci browar
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów