Są faceci, którzy kochają taniec przy rurze, inni kochają lap dancing, ja natomiast jestem staroświecki i uwielbiam burleskę, zwłaszcza z żywą kapelą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jakby schudła 5-8kg to nawet fajna dupa by była.
ale co kto lubi.
ale co kto lubi.
@up
Pies na kości leci. Nie powinna chudnąć, tylko troche więcej poćwiczyć i jędrniejsze ciało - elegancka kobitka.
Pies na kości leci. Nie powinna chudnąć, tylko troche więcej poćwiczyć i jędrniejsze ciało - elegancka kobitka.
Okreznica dobrze mowi, troche popracowac nad cialem i kobieta jak marzenie. I tak w takim stanie jak teraz jest to szarpalbym jak celnik kase pancerna.
Ja pierdolę. Rozumiem, ze wrzucamy tutaj rzeczy podpatrzone gdzie indziej, ale mogłeś kurwa chociaż zmienić oryginalny opis.
Ja pierdolę. Rozumiem, ze wrzucamy tutaj rzeczy podpatrzone gdzie indziej, ale mogłeś kurwa chociaż zmienić oryginalny opis.
Obrazek
Czepiasz się pan strasznie. Nie każdy na fejsie lubi USMŚ i nie każdy ma profil tam więc twój komentarz jest co najmniej niestosowny. Na sadola wrzucają różny syf ale żeby hejtować coś porządnego to chyba trzeba być nieźle jebniętym
Еремей_ирония napisał/a:
Obrazek
Nie zmieniałem opisu ponieważ jestem tego samego zdania co administrator tego fanpage'u co by to dało że go zmieniam skoro tego filmiku nigdy tutaj nie było? Nie każdy ma facebooka i zarówno nie każdy śledzi wszystko co sie na niego wrzuca , pozdrawiam
fajna dupa , znajoma ?
ZAJEBISTY !
I nie ukrywam, że znając ten portal, aż do samego końca spodziewałem się członka.
mmmarcin napisał/a:
Cycków zapomniała zabrać z domu.
I nie ukrywam, że znając ten portal, aż do samego końca spodziewałem się członka.
Weź wyjdź.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów