📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
No i to jest porządna kobieta, beknie, pierdnie i zadowolona. Ostatnie moje to albo "nie pierdziały" a jak "pierdziały" to fiołkami ale dopiero jak sie okazało, że srają polaną kwiatów to uznałem, że one mają tak faktycznie
co kto lubi
w sumie to nie jest żaden problem też tak umiem, jedynie co trzeba się nauczyć to wciągać powietrze pani z drugiego filmiku idealnie to pokazuje musi być ten charakterystyczny dźwięk przy wciąganiu wtedy można bekać aż się zesrasz
Piwko dla Pani za plakat NIN
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów