📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tym kierowcom to już się głowach pierdoli.
Cierpa chyba dawno nie kutasił. Obraził się za 0,5km nadrobionej trasy, a zamiast skręcić w lewo, to jechał na koniec, by zawrócić. Myślę, ze mógł to być waginosceptyk.
Ja swego czasu wypierdalałem za drzwi po kilometrze pitolenia takich bzdur. Po 3000 kursów Pan Uber niewiele sie nauczył.
Taka najebana księżniczka uważa się za chuj wie kogo, a kierowca przecież jej nie wypierdoli za drzwi, chociaż mógłby, ale to jego praca.
Gorole z Dąbrowy....
PsikutaBezS napisał/a:
Tym kierowcom to już się głowach pierdoli.
Zenonn napisał/a:
Cierpa chyba dawno nie kutasił. Obraził się za 0,5km nadrobionej trasy, a zamiast skręcić w lewo, to jechał na koniec, by zawrócić. Myślę, ze mógł to być waginosceptyk.
Już wiadomo które dwie głupie baby wiózł kierowca
Typowa pizda oglądająca szczuki, geslerowe i właśnie tytułowe królowe życia czyli gówno dla plebsu by plebs poczuł się ważny.
Adrian92 napisał/a:
polemizowalbym z tym towarzyszu ponieważ większość na Zagłębiu otrzymywała mieszkania za bycie aktywnym komunistom bolszewikiem członkiem PZPR stąd rozumiem jad w stronę Zachodnich sądu sąsiadów pamiętaj że domeną bolszewików jest wolność równość tolerancja u internacjonalizm więc nie wypada...Zawsze lepiej niż śląsko niemiecka patologia XD
mariusz3pl napisał/a:
Myślę że kilka liści na pysk nauczyło by tą wywłokę kultury ewentualne puszczenie bez gaci.
Przynajmniej dałby jej powód na wystawienie słabej oceny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów