📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo dobra.
Ostani raz jak oglądałem tak dobrą komplikację to grała w niej Alexis Texas i Phoenix Marie.
Ostani raz jak oglądałem tak dobrą komplikację to grała w niej Alexis Texas i Phoenix Marie.
Tak się kończy nie okazywanie szacunku Królom Dróg!!! Zapamiętajcie to sobie , panie i panowie typu przecież mam pierwszeństwo, mam takie samo prawo jak ten duży. Filmik mówi jednoznacznie NIE!!! nie masz!!!
kiedy w końcu przejdą na autonomiczne pojazdy? Przecież wypakowany czujnikami automat niedość, że uniknąłby 99% tych kolizji to jeszcze robi za friko i nie narzeka co roku przed świętami, że utknął gdzieś na granicy...
W 1.27s zajebiście mu flaki wyjebało. Kompilacja miód na dla oczu!
Ta nuta z hard trucka zajebiście wpisana
W większości przypadków to kierownik ciężarówki jest ofiarą głupoty pieszego czy tam kiblarza.
Pod koniec gość przepołowiony i gôra się podniosla jeszcze,czy to dwie ofiary?
nowynick napisał/a:
kiedy w końcu przejdą na autonomiczne pojazdy? Przecież wypakowany czujnikami automat niedość, że uniknąłby 99% tych kolizji to jeszcze robi za friko i nie narzeka co roku przed świętami, że utknął gdzieś na granicy...
Pierdolisz głupoty, nie będę się rozpisywał za i przeciw owej technologi twierdzę jednak, że wina leży tylko i wyłącznie po stronie ludzi i ich zaniedbań... A za próby zachwiania selekcji naturalnej powinny być sankcje.
nowynick napisał/a:
Na pewno nie w tym stuleciu. Kiedy ostatnio jechałeś autonomicznym pociągiem? Kolej istnieje od początku XIX wieku, a dalej w lokomotywie siedzi maszynista. Nawet w polskim metrze, gdzie masz kilka stacji na krzyż dalej składem kieruje człowiek, a nie maszyna. Dużo łatwiej by było maszynie kierować pojazdem szynowym, niż samochodem, gdzie na ulicy duzo więcej się dzieje, niż na torach. Więc najszybciej, gdzie zobaczysz autonomiczną ciężarówkę to w filmie science-fiction.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów