📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
do chuja walca, to nie maszyna do szycia tylko krosna...
Jak na moje oko to ona nie szyje, tylko przędzie. Ale co ja tam wiem, wygląda fajnie
Poprawiłem, bo zesracie się
Predzej sie doczekam emerytury od Tuska, nizeli to dziadostwo szalik dla mnie zrobi... :/
Zajebiste ludzie mają pasje. Kiedyś widziałem drukarkę z LEGO, teraz to.
Ba, czasem, żeby zrobić coś niezwykłego nie trzeba odrywać się od kompa. Paru kolesi (dodam, że Polaków) zrobiło cały komputer (CPU, RAM, ROM, magistrale itp.) w Minecrafcie. To tak informacyjnie dla ludzi, którzy nadal myślą, że Minnecraft to tylko stawianie klocków (tak jak LEGO - niby klocuszki, a co ludzie z tego robią to bajka).
Ba, czasem, żeby zrobić coś niezwykłego nie trzeba odrywać się od kompa. Paru kolesi (dodam, że Polaków) zrobiło cały komputer (CPU, RAM, ROM, magistrale itp.) w Minecrafcie. To tak informacyjnie dla ludzi, którzy nadal myślą, że Minnecraft to tylko stawianie klocków (tak jak LEGO - niby klocuszki, a co ludzie z tego robią to bajka).
Cholera, ludzie budują krosna z klocków lego, a ja na Sadisticu siedzę cały dzień...
szalik po 10zł. 1 szalik w ok 45min. wychodzi 13zl/h. zainwestuj w czasowy wylacznik, dogadaj sie z jakąś panią na bazarku, i masz całkiem nizły dochód
a najlepsze jest to, że z częściami nie będzie problemu
a najlepsze jest to, że z częściami nie będzie problemu
raper900 napisał/a:
Komputer to jeszcze nic. Ten gość zrobił model Star Treck Enterprise w skali 1:1 - /watch?v=kn2-d5a3r94Zajebiste ludzie mają pasje. Kiedyś widziałem drukarkę z LEGO, teraz to.
qwachu. Mówimy tu o działającym komputerze
Chciał sobie wydziergać szalik ale jakby zrobił to na drutach wyszedłby na pederastę , więc zbudował sobie krosno! Piwko!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów