📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:36

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co oni tam robią?
Te słynne siatki na murzynów?
Stolec-Kolec miał rację.
Trzeba być z🤬bem, żeby nie umieć przed tym sp🤬olić.
Te słynne siatki na murzynów?
Stolec-Kolec miał rację.
Trzeba być z🤬bem, żeby nie umieć przed tym sp🤬olić.
Chiński pracodawca wywalił ją z pracy za symulowanie wypadku a jego za opuszczenie stanowiska pracy.
Jedne z najfajniejszych filmów na sadistic, są bardzo wkręcające.
BHP po Chińsku, kolejny z wielu przykład. Ja się zastanawiam jakim cudem oni w kosmos polecieli.
Janusz_k napisał/a:
BHP po Chińsku, kolejny z wielu przykład. Ja się zastanawiam jakim cudem oni w kosmos polecieli.
Za ktòryms razem się udało.
a mogła mieć perukę, jak większość murzynek,
gdyby jeszcze dobrze poudawała, jak u nas nacja cyganów robi to by dostała odszkodowanie,
może nawet wywiad w TVN uwaga
gdyby jeszcze dobrze poudawała, jak u nas nacja cyganów robi to by dostała odszkodowanie,
może nawet wywiad w TVN uwaga
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie