Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę, ze moderatorzy mają podobny gust... gdy jeden postawi piwo reszta przeważnie też punktuje. Takie głaskanie się po fiutkach chyba wam nie przystoi Panie i Panowie... ale obrazek śmieszny.
Idąc Twoim tokiem myślenia stawianie piwa przez więcej niż jednego użytkownika też jest głaskaniem po fiutkach, bo jeden postawił a za nim następny i kolejny...
Zupełnie jakbyś zakładał, że ludzie na tym portalu nie mają własnego zdania ani gustu. Czy jeśli komuś coś się podoba to mi już nie może?
Widzę, ze moderatorzy mają podobny gust... gdy jeden postawi piwo reszta przeważnie też punktuje. Takie głaskanie się po fiutkach chyba wam nie przystoi Panie i Panowie... ale obrazek śmieszny.
Żal dupcie ścisnął?
Czy jeśli komuś coś się podoba to mi już nie może?
Nie. Nie może. Limit podobajności się został już wyczerpany.
Oszukujesz siebie, albo mnie próbujesz oszukać iż nie jesteście grupą wzajemnej adoracji. Nie twierdzę, że wrzuty wysoko punktowane są takie chociażby z powodu popularności autora tematu, ale chciałem zwrócić uwagę na pewien schemat, który powielacie w większości przypadków.
Poza tym wspomniałem o podobnym toku myślenia Moderatorów, a nie wszystkich użytkowników stawiających piwa.
Alex De Large,
Piwo to piwo, te postawione przez moderatora mają taką samą wartość jak te ode mnie czy Ciebie, bo chyba o to Ci chodziło.
DeMonica,
Oszukujesz siebie, albo mnie próbujesz oszukać iż nie jesteście grupą wzajemnej adoracji. Nie twierdzę, że wrzuty wysoko punktowane są takie chociażby z powodu popularności autora tematu, ale chciałem zwrócić uwagę na pewien schemat, który powielacie w większości przypadków.
Poza tym wspomniałem o podobnym toku myślenia Moderatorów, a nie wszystkich użytkowników stawiających piwa.
Alex De Large,
Piwo to piwo, te postawione przez moderatora mają taką samą wartość jak te ode mnie czy Ciebie, bo chyba o to Ci chodziło.
Moderatorzy mają to do siebie, że w przeciwieństwie do reszty użyszkodników czytają każdego posta, więc tym samym większa szansa na wychwycenie czegoś zabawnego, co często tonie w jakimś starym temacie.
Dodatkowo, gdybyśmy mieli takie same kolory nicków jak cała reszta, pewnie nawet byś nie zauważył, że piwo postawił moderator. Ale z pewnoscią masz już uknutą własną teorię i nie dasz się przekonać.
Z resztą sam nie wiem, po co próbuję?
A jeszcze jedna rzecz, to ilość wystawionych piw. Porównaj sobie :]
@up, postawiłbym Ci piwo, ale się boję
Ja się nie boję i Ci postawię. A co. Niech będzie, że dotykamy się pindolami.
Z resztą sam nie wiem, po co próbuję?
Masy dobre serduszko i liczysz na to, że zrozumie. Przez to byłby kolejny w niezliczonej ilości zadowolonych userów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów