Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
policjant jeden i drugi to uprzedzone ameby, podobnie jak większość debili, która się pod tym filmem wypowiedziała. na dodatek zachowują się jak naćpani,
jak na moje to Ukrainiec zachowuje się jak normalny gościu, raczej przestraszony sytuacją i zachowaniem tych gamoni. ciekawe jakbyście reagowali, gdyby to was tak policjanci bluzgali ^^
tak się Ukraincy panoszą, że od lutego wjechało ich do Polski ponad 5 milionów a wyjechało już prawie 3 miliony z powrotem na Ukrainę.
a panowie już żegnają się z pracą, od dziś będą pisać hejt na ukrainców na sadisticu.
a niech spierdalaja ci ukraincy bronic kraju tepe chuje
a wy co sadole, zamieniacie się w ruskie bezmózgi czy co tu się odpierdala? gdzie ten ukrainiec niby się panoszy czy rzuca? pojebało was do reszty, żeby nakręcać niepotrzebny hejt wobec ukraińców, po co nam to? czy może wy z tych co chodzą i pierdolą te swoje teksty "niedługo Ukraincy będą mieli lepiej w Polsce niż Polacy" a argumentem tego jest "bo mają 3 miesiące darmowej komunikacji"? kurwa, ale jesteście żałosnymi i zawistnymi śmieciami.
policjant jeden i drugi to uprzedzone ameby, podobnie jak większość debili, która się pod tym filmem wypowiedziała. na dodatek zachowują się jak naćpani,
jak na moje to Ukrainiec zachowuje się jak normalny gościu, raczej przestraszony sytuacją i zachowaniem tych gamoni. ciekawe jakbyście reagowali, gdyby to was tak policjanci bluzgali ^^
tak się Ukraincy panoszą, że od lutego wjechało ich do Polski ponad 5 milionów a wyjechało już prawie 3 miliony z powrotem na Ukrainę.
a panowie już żegnają się z pracą, od dziś będą pisać hejt na ukrainców na sadisticu.
a wy co sadole, zamieniacie się w ruskie bezmózgi czy co tu się odpierdala? gdzie ten ukrainiec niby się panoszy czy rzuca? pojebało was do reszty, żeby nakręcać niepotrzebny hejt wobec ukraińców, po co nam to? czy może wy z tych co chodzą i pierdolą te swoje teksty "niedługo Ukraincy będą mieli lepiej w Polsce niż Polacy" a argumentem tego jest "bo mają 3 miesiące darmowej komunikacji"? kurwa, ale jesteście żałosnymi i zawistnymi śmieciami.
dokladnie, wyjebac z policji jak sebixowe zapedy maja.
A tu już pęto opierdoliłes putinowi smierdząca onuco?
zamknij ryj ukraińska onuco
Ani Ty ani ja nie wiemy czy by nam pomogli czy nie. Natomiast te gesty przyjaźni pomiędzy Dudą a Zełenskim, to ile tu przyjęliśmy ich obywateli, to są podwaliny wielkiej przyjaźni na lata jakiej nasz kraj jeszcze z nikim nie doświadczył. Nie sp***olmy tego swoim popapranym nacjonalizmem. Ukraińcy mają zasoby naturalne będące dla nas cywilizacyjną szansą (choć może nie z obecnym oszołomami u władzy). Do tego nasze państwa razem mają więcej obywateli niż większość krajów Europie. Mieć przyjaciela ze wspólną granicą to skarb. Zacznijcie to rozumieć.
Od jakiegoś już czasu wmawia nam się bajki o dobrych stosunkach między naszym i ich państwem, "unii gospodarczej", ale prawda jest taka, że oni mają nas głęboko w dupie.
Blokowali pociągi jadące do i z Polski. Nasze polskie koleje, nasze firmy (w tym transportowe i przemysłowe) straciły na tym miliony. I to było ledwie kilka miesięcy przed tym jak "zły rusek" do nich zawitał. Wcześniej też blokowali produkty z Polski na rzecz skupu z rosyjskiej strony. Oni nie są państwem, które pamięta banderę, tylko go czci. Od kilku lat można znaleźć nagrania z upadliny, gdzie oni hołdują banderze za to, że mordował. Jednocześnie przypomnijmy, że zanim ruscy do nich wjechali upadlińcy dokonali niejednego mordu na cywilach pochodzenia rosyjskiego. Cywilach, nie tylko mężczyznach, ale też kobietach i dzieciach. I piszę tu o XXI wieku, o ostatnich latach.
Wjechali na nasze podwórko i na naszym podwórku został nagrany już nie jeden filmik, jak ukry w różnym wieku grożą Polakom oraz polskim dzieciom. Przyjechali tu na socjal i niczym nie różnią się od naszej rodzimej patoli. Tylko, że nasza patologia, to pojedyncze jednostki. Ich są całe grupy. Setki.
Mało który ukrainiec jest normalnym człowiekiem, ci normalni pracują i żyją w Polsce od kilku i więcej lat i sami nie chcą mieć "ze swoimi", którzy od lutego do nas wjeżdżają, nic wspólnego. Wiem to, bo z niejednym Ukraińcem i Ukrainką pracowałam i pracuję. Wśród upadlińców też są ludzie. Ale oni uciekali z kraju przez szykany, bo nie popierali nacjonalistycznego ruchu. Nasz "nazizm" to przedszkole. Oni zabijali swoich, za brak poparcia i udziału w mordach. I to też ostatnie lata.
Inną kwestią jest to, że jak to w przypowiastce: za płotem trawa bardziej zielona... Jak w Polsce ma być dobrze, skoro tacy jak ty mają prawa wyborcze i prawa głosu, a z nich nie korzystają.
Zobacz jak od lat rozkradają Polskę z bogactwa. Niszczą gospodarkę, która ledwo co powstała. Wyprzedają nasze ziemie i firmy jak bydło. A skoro jak bydło patrzysz na zieleńsze pola u sąsiada, to widocznie tym bydłem jesteś.
Niestety, mam wrażenie że Sadol się przed nimi nie obronił. Chuj, czy piszą za kopiejki, czy z własnej głupoty, obie wersje przerażające.
Nie zesraj się. Upadlińcy nie byli, nie są i nigdy nie będą naszymi przyjaciółmi.
Nie szkaluj Ukraińców, nie szczuj na nich. Nic Ci nie zrobili. Musimy im pomagać, bo to wojna cywilizacji w której stoimy z Ukrainą po tej samej stronie. Ich waleczny opór wyniszcza Rosję, gwarantując nam spokój na kolejne dziesięciolecia.
Nic nie musimy jako państwo i jako naród. Moglibyśmy jak każdy inny kraj w Europie przyglądać się, jak upadlińców dopada sprawiedliwość dziejowa. Niestety debile z pisu musieli jak zwykle nadstawić dupę do ruchania. Oczywiście kosztem Polaków.
Ale w jednym przyznam ci rację - wyrzynający się upadlińcy z kacapami to dobra wiadomość dla polskiego narodu. Oby te wschodnie brudasy wybiły się co do ostatniego osobnika.
A ukrów będę szkalował i obrażał dopóty, dopóki będą wielbić tego pedała, mordercę i nazistę banderę, razem z jego zbrodniczą organizacją.
co jak co ale nie moze rozmawiam takim tonem i mowic wyp na ukraine etc, slychac ze ukrainiec mowi spokokojnie, jak by angielski policjant powiedzal do polaka spierdalaj do polski to pewnie polak juz by pisal na facebook i szukal odszkodowania
I dlatego zostali afrykanska kolonia z prawami szariatu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów