📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brawo, i tak powinno być. Nazjeżdżało się tego tutaj pełno i w chuja walą ze wszystkim. Włącznie z tym że języka nie znają albo nie rozumieją. Owszem znają i rozumieją.
I elegancko... jeszcze parę miesięcy i będzie się ich wywozić na taczkach.
raqu napisał/a:
Brawo, i tak powinno być. Nazjeżdżało się tego tutaj pełno i w chuja walą ze wszystkim. Włącznie z tym że języka nie znają albo nie rozumieją. Owszem znają i rozumieją.
Gówno, a nie tak powinno być. Jakby do Polaka tak się odzywali to by nie było końca komentarzy typu ChWDP i tym podobnych.
Z jednym tylko mogę się zgodzić , nazjeżdżało się się ukrów i się za bardzo zaczynają panoszyć.
Jak dla mnie to jest wycięte z kontekstu i śmierdzi mi to niesprawiedliwością. Czuję, że ten Ukrainiec jest poszkodowany. Policjant to zwykła pała nie nadająca się do tego zawodu.
Wszytskich tu hektujacych ukrainców muszę trochę rozczarować, w tym tygodniu gadałem ze znajomym glimiarzem w Warszawie i wlasnie pytałem jak to jest z tymi ukraincami czy dużo z nimi problemu i powiedział że nie bardzo, głównie maja interwencję że jedzie pijany albo mają przy sobie gram czy dwa zielska ogólnie nie rozrabiają. Ale za to plagą są gruzini, kradną samochody, paliwa ze stacji, ogólnie kradzieże i sporo rozbojów. Więc jeśli już to można hejtowac gruzinów
chciałbym zobaczyć całość sytuacji bez tych cięć czy chuja się dowiemy jak było naprawdę i od początku?
W całym swoim życiu, poznałem tylko jednego w porządku psa - jamnika mojej cioci . Ale dla tego ijoijo szacunek za szczerość i prawdę. Tak samo myślę o u... Wypierdalać do siebie
Przystanek - Jazda Z Kurwami <3
Super Panowie, brawo kurwa! Po raz pierwszy jestem z was dumny! Jebać ruskich i ukraińców!
nie drąż i nie psuj zabawy ;-D
Halman napisał/a:
chciałbym zobaczyć całość sytuacji bez tych cięć czy chuja się dowiemy jak było naprawdę i od początku?
nie drąż i nie psuj zabawy ;-D
pizda przyjechała zamiast walczyć za kraj.
pazuzu napisał/a:
Wszytskich tu hektujacych ukrainców muszę trochę rozczarować, w tym tygodniu gadałem ze znajomym glimiarzem w Warszawie i wlasnie pytałem jak to jest z tymi ukraincami czy dużo z nimi problemu i powiedział że nie bardzo, głównie maja interwencję że jedzie pijany albo mają przy sobie gram czy dwa zielska ogólnie nie rozrabiają. Ale za to plagą są gruzini, kradną samochody, paliwa ze stacji, ogólnie kradzieże i sporo rozbojów. Więc jeśli już to można hejtowac gruzinów
z której części ukrolandu jesteś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów