Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszytskich tu hektujacych ukrainców muszę trochę rozczarować, w tym tygodniu gadałem ze znajomym glimiarzem w Warszawie i wlasnie pytałem jak to jest z tymi ukraincami czy dużo z nimi problemu i powiedział że nie bardzo, głównie maja interwencję że jedzie pijany albo mają przy sobie gram czy dwa zielska ogólnie nie rozrabiają. Ale za to plagą są gruzini, kradną samochody, paliwa ze stacji, ogólnie kradzieże i sporo rozbojów. Więc jeśli już to można hejtowac gruzinów
świetna historia, wzruszyłem się, a teraz klęknij do laski pana Upadlinca
Dobra tam, znowu jakaś wrzutka ruskich trolli. Potem pod tematem się zbierają i razem sobie stawiają piwa i robią loda. Jebać ruskie onuce
iii jebać "fajnopolaczków" którzy srają na własny naród wchodząc jednocześnie w pupcie upadlińskiej kurwie
Większość ukry, są też gruziny i mołdawia. Kurwa dzicz w huj, a jak pały przyjadą, to oni zarzekają się, że są grzeczni.
Mieszkały ostatnio kobiety z dzieciakami to był spokój, ale znowu kurwa się chłopów nazjeżdżało i zaczyna się trzoda.
A już zaczynają fikać, niedawno jeden z mołdawii zabraniał mi dzwonić na pały, tak kurwa, oni chcą robić trzodę na osiedlu i zabraniają Polakowi dzwonić na Policję.
Wszyskie kurwy ze wschodu WON. Oczywiście oprócz kobiet z dziećmi póki w banderlandzie wojna.
świetna historia, wzruszyłem się, a teraz klęknij do laski pana Upadlinca
A tu już pęto opierdoliłes putinowi smierdząca onuco?
A tu już pęto opierdoliłes putinowi smierdząca onuco?
Nie będę zabierał Ci pracy misiaczku
ps. Dobrze płacą Ci z kremla! będę hańbił imię walecznego narodu ukraińskiego
Tylko Halman ma trochę rigczu.
Mam nadzieję że ktoś wam kontrolny wpierdol spuści w tym tygodniu, zjeby.
z miejsca do zwoleniania, wstyd.
Zwolnić to mało, powinni odesłać na granicę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów