Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Ani Ty ani ja nie wiemy czy by nam pomogli czy nie. Natomiast te gesty przyjaźni pomiędzy Dudą a Zełenskim, to ile tu przyjęliśmy ich obywateli, to są podwaliny wielkiej przyjaźni na lata jakiej nasz kraj jeszcze z nikim nie doświadczył. Nie spierdolmy tego swoim popapranym nacjonalizmem. Ukraińcy mają zasoby naturalne będące dla nas cywilizacyjną szansą (choć może nie z obecnym oszołomami u władzy). Do tego nasze państwa razem mają więcej obywateli niż większość krajów Europie. Mieć przyjaciela ze wspólną granicą to skarb. Zacznijcie to rozumieć.
Komik posadzony na stanowisku przez usa przytula sie z Juda - polskojezczynym zarzadca burdelu nazywanym polin a ty to kupiles jako wzor przyjazni? xD kurwa nic dziwnego ze PiS wygrywa wybory w tym ciemnogrodzie. To sa zadaniowcy i ich misja jest maxymalnie oslabic Rosje na polecenie wuja Sama. A ze przy okazji wywolaja konflikty przy ktorych zginie miliony ludzi maja w dupie. Ani ich ani ich rodzin przy tym nie bedzie
Polaczki sie zesraly. Zapomnieliście jaki chlew robicie w UK, DE i NL ? Jak was kochają na zachodzie za chlanie, szczanie, rzyganie pod siebie ? Ci policjanci to jebane patusy, dyscyplinara i won. Szczyt polactwa srać na wszystkich którzy przyjeżdżają za robotą a sami spierdalali do Niemiec na ogórki jak tylko granice otworzyli, nawet wojny nie było. Tfu.
ty, a ta grafika, którą masz w profilu, to nie jest czasem jakiś banderowski symbol... Kolory czerwony i czarny się zgadzają, i jeszcze te widły w środku Przynajmniej jesteś szczery co do swoich przekonań, nie to co inne sadolowe ukraińce, co pierdolą trzy po trzy i wklejają gotowe teksty z centrali.
widzę że nie tylko ja widzę plusy w minusach wojny, to co kacapy chcą mieć siła w zamian za gospodarczy upadek my możemy mieć formalnie za pół darmo, kwestia dyplomatycznego rozegrania a nie debilnego darcia ryja; ukry na ukrainę..
Ty w to kurwa wierzysz? To gorzej z toba niz myslalem. Jesli jakiekolwiek zasoby sie ostana to podziela sie nimi Amerykanie, Niemcy i Brytyjczycy - jak zawsze. Polacy dostana pare milionow ludzi na utrzymanie, moze kilka bombek na kraj i tyle - to bedzie zaplata.
Nie szkaluj Ukraińców, nie szczuj na nich. Nic Ci nie zrobili. Musimy im pomagać, bo to wojna cywilizacji w której stoimy z Ukrainą po tej samej stronie.
Akurat Feliks Koneczny przyporządkował Rosjan i Ukraińców do cywilizacji Turańskiej, nie Łacińskiej, do której należy choćby Polska. Prawosławni niech się napierdalają skoro dyplomacja przerasta stepowych dzikusów.
Nic nie musimy jako państwo i jako naród. Moglibyśmy jak każdy inny kraj w Europie przyglądać się, jak upadlińców dopada sprawiedliwość dziejowa. Niestety debile z pisu musieli jak zwykle nadstawić dupę do ruchania. Oczywiście kosztem Polaków.
Ale w jednym przyznam ci rację - wyrzynający się upadlińcy z kacapami to dobra wiadomość dla polskiego narodu. Oby te wschodnie brudasy wybiły się co do ostatniego osobnika.
A ukrów będę szkalował i obrażał dopóty, dopóki będą wielbić tego pedała, mordercę i nazistę banderę, razem z jego zbrodniczą organizacją.
Kurwa sa jeszcze myslacy ludzie w tym narodzie. Niestety telewizor + onet zaprogramowal juz wiekszosc idiotow w tryb "mieso armatnie" za Ukraine, spalic Rosje za Wuja Sama ect
Jak dla mnie to jest wycięte z kontekstu i śmierdzi mi to niesprawiedliwością. Czuję, że ten Ukrainiec jest poszkodowany. Policjant to zwykła pała nie nadająca się do tego zawodu.
Możesz w ramach rekompensaty obrobić banderowcowi pałę
Brawo, i tak powinno być. Nazjeżdżało się tego tutaj pełno i w chuja walą ze wszystkim. Włącznie z tym że języka nie znają albo nie rozumieją. Owszem znają i rozumieją.
Najwazniesze ze polaczkostwa z perfekcynym angielskim nie najechala sie do UK
Brawo, i tak powinno być. Nazjeżdżało się tego tutaj pełno i w chuja walą ze wszystkim. Włącznie z tym że języka nie znają albo nie rozumieją. Owszem znają i rozumieją.
Ale za co brawo, przecież niewiadomo o co chodzi
chciałbym zobaczyć całość sytuacji bez tych cięć czy chuja się dowiemy jak było naprawdę i od początku?
Wygląda jak wiadomości w TVP...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów