📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Krótka seria raczej .
AK47 to bardzo potoczna nazwa...
Gdyby u nas był dostęp do broni dla każdego to Sebixy tak by rozwiązywali swoje problemy
zaraz zaraz strzelał zawodnik AK47 i posłał grad piłek model posredni kal.7,62x39 mm
Mi to wygląda na AKS-74u.
To jest AKSU-74 bo jest za krótki na zwykłego "kałasza", gdyby w zwykłym AK-47 czy AK-74 skrócić "domową metodą" (czyli przeciąć na chama) lufę w okolicach drewnianego uchwytu to broń by nie działała bo w tej "rurce" nad końcówką lufy znajduje się mechanizm powrotny napinacza gazowego sprężyny który jest niezbędny do działania broni
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów