18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
zderealizowany 2013-10-28, 23:37 16
Nie bawią mnie komiksy tego gościa. Nie żebym był jakimś pierdolonym katolem czy coś tam, ale to po prostu jest denne i bez polotu.

W jednym poście narzekam na coś, a w drugim to propaguje. Czyni mnie to osobą iście fałszywą, ale wolę określenie - 'cynik'.
Zgłoś
Cyjanek 2013-10-28, 23:48 9
Ksiądz Ruchański... Przypadek? Nie sądzę.
Zgłoś
rosomak12345678 2013-10-29, 0:31 1
ale jebnięty materiał.....
Zgłoś
Maślak 2013-10-29, 1:38
Diabeł w różowym kocie, diabeł w amerykańskim zwyczaju, diabeł w kreskówkach, diabeł w brytyjskim czarodzieju. Kurwa wszędzie ten diabeł a jakoś mojej duszy nikt dotychczas nie chciał kupić.
Zgłoś
Smutas 2013-10-29, 5:31 6
Sam nie wiem co głupsze. Komiks czy jego autor.
Zgłoś
Un_Nem 2013-10-29, 8:33 1
tak... te komiksy sa badziewne w huj. za dlugie za duzo dupcza i na koniec srednie zakonczenie.

Nie
Zgłoś
dominik_jachas 2013-10-29, 8:36 2
Całe to Halloween mnie wkurwia, a gadanie, że to szatański obrządek wkurwia mnie jeszcze bardziej. Ale jeszcze bardziej mnie wkurwia ten komiks, bo jest zrobiony na siłę i totalnie nie jest śmieszny.
Zgłoś
piotrek0171 2013-10-29, 11:12
gosc powinien dac sobie spokoj , tyle w temacie
Zgłoś
vass 2013-10-29, 12:17 16
Wszystko co ośmiesza katolską bandę jest dobre, nawet gdyby było głupie
Zgłoś
osa79 2013-10-29, 18:31
Katolski kołtun sra w komenty ^^ smutne małe wystraszone ludzie
Zgłoś
Animaru 2013-10-29, 20:43 1
Fakt, że jak na komiks to za dużo tekstu.
Zgłoś
Ruli 2013-10-29, 23:51 4
helołin kolejne chujowe święto obchodzone przez debilów, jak widzę te imprezy halołinowe po klubach to aż mnie mdli od tego syfu, bawić się można cały rok a przynajmniej ten jeden dzień w roku poświecić pamięć zmarłym osobom z naszych rodzin choć oczywiście trzeba przez cały rok pamiętać ale zamiast kolejnej pierdolonej zabawy w dyniogłowych jest to czas na rozmyśleniu o sensie życia i śmierci która nas czeka i nie pierdolcie, że nie lubicie się katować i smucić bo raz na jakiś czas warto to wszystko przemyśleć i to jest ten dzień
Zgłoś
lemon1988 2013-10-30, 0:06 1
ruchański był cygan który przeleciał matke "komiksotwórcy".
Zgłoś
flaszka 2013-10-30, 7:46 3
Ruli napisał/a:

helołin kolejne chujowe święto obchodzone przez debilów, jak widzę te imprezy halołinowe po klubach to aż mnie mdli od tego syfu, bawić się można cały rok a przynajmniej ten jeden dzień w roku poświecić pamięć zmarłym osobom z naszych rodzin choć oczywiście trzeba przez cały rok pamiętać ale zamiast kolejnej pierdolonej zabawy w dyniogłowych jest to czas na rozmyśleniu o sensie życia i śmierci która nas czeka i nie pierdolcie, że nie lubicie się katować i smucić bo raz na jakiś czas warto to wszystko przemyśleć i to jest ten dzień

Pamiętaj o zmarłych ale pamiętaj też o żywych i ze sam żyjesz.
Ponadto Halloween obchodzony jest nocą 31 października, czyli przed dniem Wszystkich Świętych. Jedyny ból dupy jaki moge zrozumieć to branie garsciami rzeczy od amerykanów ale jakby się tak na spokojnie zastanowić to Halloween jest naprawde unikalne i sympatyczne. Dlatego GTFO

Nie jestem katolem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów