Tym razem MNQ o Halloween. Więcej na jego fanpagu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie bawią mnie komiksy tego gościa. Nie żebym był jakimś pierdolonym katolem czy coś tam, ale to po prostu jest denne i bez polotu.
tak... te komiksy sa badziewne w huj. za dlugie za duzo dupcza i na koniec srednie zakonczenie.
Wszystko co ośmiesza katolską bandę jest dobre, nawet gdyby było głupie
helołin kolejne chujowe święto obchodzone przez debilów, jak widzę te imprezy halołinowe po klubach to aż mnie mdli od tego syfu, bawić się można cały rok a przynajmniej ten jeden dzień w roku poświecić pamięć zmarłym osobom z naszych rodzin choć oczywiście trzeba przez cały rok pamiętać ale zamiast kolejnej pierdolonej zabawy w dyniogłowych jest to czas na rozmyśleniu o sensie życia i śmierci która nas czeka i nie pierdolcie, że nie lubicie się katować i smucić bo raz na jakiś czas warto to wszystko przemyśleć i to jest ten dzień
Ruli napisał/a:
helołin kolejne chujowe święto obchodzone przez debilów, jak widzę te imprezy halołinowe po klubach to aż mnie mdli od tego syfu, bawić się można cały rok a przynajmniej ten jeden dzień w roku poświecić pamięć zmarłym osobom z naszych rodzin choć oczywiście trzeba przez cały rok pamiętać ale zamiast kolejnej pierdolonej zabawy w dyniogłowych jest to czas na rozmyśleniu o sensie życia i śmierci która nas czeka i nie pierdolcie, że nie lubicie się katować i smucić bo raz na jakiś czas warto to wszystko przemyśleć i to jest ten dzień
Pamiętaj o zmarłych ale pamiętaj też o żywych i ze sam żyjesz.
Ponadto Halloween obchodzony jest nocą 31 października, czyli przed dniem Wszystkich Świętych. Jedyny ból dupy jaki moge zrozumieć to branie garsciami rzeczy od amerykanów ale jakby się tak na spokojnie zastanowić to Halloween jest naprawde unikalne i sympatyczne. Dlatego GTFO
Nie jestem katolem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów