Nawiązanie do ostatniej świnio-afery z makro.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
dobre
Jednej rzeczy nie kumam. Sam pracowałem w makro i te prosiaki są w sprzedaży już od ponad roku więc o co nagle takie wielkie halo ?
To zdjęcie zrobiłem we wrześniu 2012r i jakoś nikogo nie ruszyło wtedy?
Może dlatego, że mój prosiak jest dość "biały?, a ten obecny trochę... ciemniejszy. Może to ma jakieś podłoże rasowe?
Jednej rzeczy nie kumam. Sam pracowałem w makro i te prosiaki są w sprzedaży już od ponad roku więc o co nagle takie wielkie halo ?
To zdjęcie zrobiłem we wrześniu 2012r i jakoś nikogo nie ruszyło wtedy?
Może dlatego, że mój prosiak jest dość "biały?, a ten obecny trochę... ciemniejszy. Może to ma jakieś podłoże rasowe?
Jestem na nie.
a ryby kurwa to co ? w auchanie wypierdolone całe leża na lodzie i stygna ? i jakoś sie ekofrajerzy nie przypierdalaja... wypierdalam po kabanosy
Nie kleję skąd ten ból dupy co za różnica w jakiej postaci jest ta świnia... jakby wyglądała tak to pewnie nikt by słowa nie powiedział
Podejrzewam, że jakby ta świnia była w promocji to by kurwa cała Polska stała za nią w kolejce
… sarkazmu się chwyta.
Podejrzewam, że jakby ta świnia była w promocji to by kurwa cała Polska stała za nią w kolejce
Niestety pracuje w makro, przez tą aferę świniaczki zostały wycofane, a szkoda bo przechodząc koło lodówki naprawdę wyglądały jak małe dzieci, można było nawet wybierać spośród 3 różnych rozmiarów (oczywiście najmniejsze najdroższe).
@up trzeba mieć zdrowo najebane we łbie żeby porównywać prosiaki do niemowląt.
ja pierdole, ( i tu starałem się wklecić tekst typu "wielkie oburzenie, mięso jest robione ze świń"), ale kurwa po co... Ktoś zaplanował tą akcję, jak kolega up pisze, że te swinie byly juz rok temu w sprzedazy. Ktoś to musiał zaplanować! Albo... Albo? Kurwa już wiem! Polska jest tak zjebanie głupim narodem, że polacy (specjalnie z małej zjeby) łykają wszystko, co podsuną im media i niedługo będą oburzeni po kolei sprawami typu: żona zrobiła obiad, poszedł siedzieć bo strzelił w ryj bachorowi za to, że obrażał ojca, czy matka poszła do pracy, a dziecko w samowolce. Sranie w banie, pierwszy raz widziałem martwego świniaka w makro, ale do chuja jakim trzeba być głąbem i hipokrytą, żeby włączyć myślenie: jak to?! to my jemy mięso? Rozwijając dalej swój komentarz i podciągając macierewiczem: czy żydzi i muslimy mogą mieć w tym interes? Nie oceniam i nie osądzam, ale chyba tak. Wątek wart zbadania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów