Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie bez powodu "ateista" rymuje się z "gimnazjalista"...
Dlatego zostałem Żydem
Kościół to całkiem inna bajka, to już jest w ogóle przeginka, mówię o Kościele, nie o meczecie czy cerkwi, dlatego iż poruszamy wątek na polskim forum, więc nie wiem czemu macie spine do ateistów o muslimów. Ci to w ogóle są kurwa z poprzedniego milenium kurwa.
Nie bez powodu "ateista" rymuje się z "gimnazjalista".
Przeczytaj (nie napiszę słuchaj bo jeszcze obrażę twoją inteligencję). Jakoś nie uśmiecha mi się wierzyć w brodacza, który to narodził się z cipy dziewicy. Ludzie nie wierzą w UFO, nie wierzą w zdolności nadprzyrodzone ale kurwa wierzą w taki kit? Ja pierdolę.
Druga sprawa co mnie odrzuca w tej religii (i innych też). Pierdoleni pedofile w czarnych sukienkach, spasione bydlaki wożące się wozami, na które ja mogę popatrzeć z zazdrością bo w tym kraju by się takiego dorobic musiałbym kraść lub zostać takim obleśnym hipokrytą.
Trzecia sprawa, to jak wygląda religia w szkołach (w ogóle co to robi w szkole?). Wpieprzają uczniom oceny za ich wiarę? Pamiętam jak za zasrane bieżmowanie chcieli kasę i uzupełnioną tabelkę ze spowiedziami, za komunię też chcieli opłaty.
Kolejna sprawa, opłaty za pogrzeb, ślub - co łaska... ale od pewnej kwoty.
Kiedyś przylazł ksiądz po kolędzie, oczywiście liczył na kopertę co mi uświadomił gdy wychodził - ja odparłem "poproszę rachunek za usługę jaką ksiądz wykonał" - chyba się obraził i poszedł w pizdu.
Gimnazjum skończyłem lata temu, twój rym jest wart tyle co ten przykurczowy raperuś tede - gówno.
Hah, tak na dowidzenia.
Nie bez powodu "ksiądz" kojarzony jest z "pedofilem".
Przeczytaj (nie napiszę słuchaj bo jeszcze obrażę twoją inteligencję). Jakoś nie uśmiecha mi się wierzyć w brodacza, który to narodził się z cipy dziewicy. Ludzie nie wierzą w UFO, nie wierzą w zdolności nadprzyrodzone ale kurwa wierzą w taki kit? Ja pierdolę.
Druga sprawa co mnie odrzuca w tej religii (i innych też). Pierdoleni pedofile w czarnych sukienkach, spasione bydlaki wożące się wozami, na które ja mogę popatrzeć z zazdrością bo w tym kraju by się takiego dorobic musiałbym kraść lub zostać takim obleśnym hipokrytą.
Trzecia sprawa, to jak wygląda religia w szkołach (w ogóle co to robi w szkole?). Wpieprzają uczniom oceny za ich wiarę? Pamiętam jak za zasrane bieżmowanie chcieli kasę i uzupełnioną tabelkę ze spowiedziami, za komunię też chcieli opłaty.
Kolejna sprawa, opłaty za pogrzeb, ślub - co łaska... ale od pewnej kwoty.
Kiedyś przylazł ksiądz po kolędzie, oczywiście liczył na kopertę co mi uświadomił gdy wychodził - ja odparłem "poproszę rachunek za usługę jaką ksiądz wykonał" - chyba się obraził i poszedł w pizdu.
Gimnazjum skończyłem lata temu, twój rym jest wart tyle co ten przykurczowy raperuś tede - gówno.
Hah, tak na dowidzenia.
Nie bez powodu "ksiądz" kojarzony jest z "pedofilem".
Muehehe, trochę dystansu ci się przyda. Nie spinaj się tak, bo żyłka ci pęknie i umrzesz
BTW SalvaCzoko chuj ci w oko - ładniejszy rym, prawda?
Bo na tym polega ateizm. Ateiści założyli sobie, że będą walczyć z każdą religią
O kurwa... Chciałem napisać żebyś lepiej spakował tornister na jutro lepiej ale sobie przypomniałem że wy przecież macie wolne do stycznia.
Ateista to człowiek który nie wierzy w żadna bóstwa i siły nadprzyrodzone a wśród nich są tacy którzy mają wyjebane na kościół i są tacy którym ten kościół przeszkadza np. mnie. Nie wiem czego was teraz w szkołach uczą ale ateiści to nie jest zorganizowana grupa która się jednoczy pod znakiem krzyża, księżyca czy innej gwiazdki. To są zwyczajni ludzie którzy nie wpojono lub nie dali sobie jakiś bajek wcisnąć a nie grupą ukierunkowaną na nieprzychylność kościołowi bo to jest indywidualna sprawa.
Muehehe, trochę dystansu ci się przyda. Nie spinaj się tak, bo żyłka ci pęknie i umrzesz
BTW SalvaCzoko ch*j ci w oko - ładniejszy rym, prawda?
Rym chujowy jak i twórca, wysil się.
Jedyne co spiąłem podczas pisania tego postu to kloc w dupie bo mi się srać chciało.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów