nie o ateizmie
swoją drogą religijni nie lepsi
Mylisz ateistów z antyklerykałami.
Nie bez powodu "ateista" rymuje się z "gimnazjalista"...
Sprawdź z czym rymuje się katolik...
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
@up Radysh, akurat nie. Bo sam mam wiele zastrzeżeń do Kościoła jako do wspólnoty. Dzisiejsi biskupi i księża nie spełniają oczekiwań katolików. Kiedyś ks. Natanek fajnie powiedział: "Nie daliście ludziom Świętych, nie daliście Sakramentaliów. A co Bogu przedstawicie? Pałace? Samochody? Magiczne stany na kontach?". Bardzo szanuję ateistę czy agnostyka, który do tej decyzji dorósł i z którym można rzeczowo porozmawiać. Nie szanuję jednak ludzi, którzy non stop walczą z krzyżem i wszystkim co katolickie i plują na chrześcijaństwo.
Panie drogi. Jeśli wymachujesz tym przysłowiowym krzyżem na wszystkie strony,
niczym pederasta przyrodzeniem. To nie dziw się, że co poniektórzy dostają kurwicy. W tym ja.
Bo ani to polski znak ani żydowski wypierdek zza morza Czerwonego nie jest nazsym zbawicielem.
Bo na tym polega ateizm. Ateiści założyli sobie, że będą walczyć z każdą religią (Tyle tylko, że są takimi ciotami, iż boją się walczyć z Islamem - więc wybrali sobie słaby Chrześcijanizm) . Są zupełnym przeciwieństwem bezwyznaniowców, którzy mają religie w pupce, bo ich to nie interesuje. Każdemu ogarniętemu człowiekowi to polecam. A reszta niech broni religii, lub z nią walczy "bo tak"
Bo na tym polega ateizm. Ateiści założyli sobie, że będą walczyć z każdą religią (Tyle tylko, że są takimi ciotami, iż boją się walczyć z Islamem - więc wybrali sobie słaby Chrześcijanizm)
Ateizm polega na walce z chrześcijaństwem...
BTW: Nie ma takiego słowa jak "chrześcijanizm" . Jest chrześcijaństwo.
BTW 2: Wniosek też z dupy: euroislam.pl/index.php/2013/08/dawkins-islam-jest-najwieksza-sila-zla-...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów