📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
postrzelał sobie i znowu nudy
Niektórzy chłopcy nigdy nie wyrastają z zabaw w strzelanki.
szacun dla pasjonatów - młody Bagiński pewnie się wziął z takich klimatów - walczcie chłopaki dalej...tylko popracujcie nad fabułą
nie celownik a kolimator, ale fakt, nie przybliża. ale krytykować łatwo... tylko robić nie ma komu!
@ czorny: nie Ciebie się tyczy druga część komenta, bo akurat u Ciebie wyczułem dość silną ironię ;]
@ czorny: nie Ciebie się tyczy druga część komenta, bo akurat u Ciebie wyczułem dość silną ironię ;]
Ahhh ten klimatyczny odgłos wiatru...
Kariera ich czeka
I jeżeli chodzi o AUG (dobrze widzę? xd) to ma celownik optyczny o powiększeniu 1,5 raza.
I jeżeli chodzi o AUG (dobrze widzę? xd) to ma celownik optyczny o powiększeniu 1,5 raza.
@ Up:
Tak, AUG ma przybliżenie 1,5 raza.
Ale swoją drogą, czepiają się o przybliżenie, a moim zdaniem to tak wygląda z racji perspektywy, sam operator kamery stał parę metrów od miejsca akcji, a po przejściu na widok z celownika to logiczne że wszystko "tam" jest większe
Tak, AUG ma przybliżenie 1,5 raza.
Ale swoją drogą, czepiają się o przybliżenie, a moim zdaniem to tak wygląda z racji perspektywy, sam operator kamery stał parę metrów od miejsca akcji, a po przejściu na widok z celownika to logiczne że wszystko "tam" jest większe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów