Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znalezione w sklepie ze "śmiesznymi rzeczami"?
Do znalezienia w kilku drogeriach - https://www.ceneo.pl/87334445
No może jak na kiblu się coś brało aby chwilę poczytać ale mówię o celowym sprawdzaniu składu dla samej informacji.
Jedyne czym się kieruję przy zakupie szamponu i żelu do mycia to zapach. Niczym innym bo wszystkie normalne kurwa działają identycznie.
Nawet ostatnio wziąłem inny szampon bo nie byłe tego co zwykle i dopiero jak mi się kończyło opakowanie to zauważyłem jakieś pojebane "vegan formula" na etykiecie.
to jestes jakis dzwiny... Czasy gdy nie bylo tel kom o smartfonach nie wspominajac podczas posiedzenia na kiblu kazdy czytal z nudów sklad na butelce ktora byla pod rękąHehe, ale taka prawda. W całym swoim życiu nie sprawdzałem składu szamponu, żelu do mycia, pasty do zębów ani chuj wie czego innego co ma się w łazience.
No może jak na kiblu się coś brało aby chwilę poczytać ale mówię o celowym sprawdzaniu składu dla samej informacji.
Jedyne czym się kieruję przy zakupie szamponu i żelu do mycia to zapach. Niczym innym bo wszystkie normalne kurwa działają identycznie.
Nawet ostatnio wziąłem inny szampon bo nie byłe tego co zwykle i dopiero jak mi się kończyło opakowanie to zauważyłem jakieś pojebane "vegan formula" na etykiecie.
to jestes jakis dzwiny... Czasy gdy nie bylo tel kom o smartfonach nie wspominajac podczas posiedzenia na kiblu kazdy czytal z nudów sklad na butelce ktora byla pod ręką
Oho, widzę, że kolega przeczytał tylko pierwsze zdanie, reszcie nie podołał
to jestes jakis dzwiny... Czasy gdy nie bylo tel kom o smartfonach nie wspominajac podczas posiedzenia na kiblu kazdy czytal z nudów sklad na butelce ktora byla pod ręką
Znam skład na pamięć odświeżaczow do dziś
Znam skład na pamięć odświeżaczow do dziś
A ja znam nawet skład chleba
Ile????? 20 zl za 500ml? Chyba faktycznie tylko dzieki marketingowi janusze kupia. Sory. Ale dobry żel ktory tylko myje kupisz za 12 zl za 750ml. Fakt, moze na etykiecie ma wiecej informacji o dobroczynnych właściwościach, ale kosztuje tyle co powinien..
Znalezione w sklepie ze "śmiesznymi rzeczami"?
a Ty sie nie myjesz, że nie wiesz gdzie można kupić żel pod prysznic? czy tylko szare mydło tak po wojskowemu?
Hehe, ale taka prawda. W całym swoim życiu nie sprawdzałem składu szamponu, żelu do mycia, pasty do zębów ani chuj wie czego innego co ma się w łazience.
No to dziwne, że taki oświecony naśmiewający się z polackiego robactwa, nie wie takiej rzeczy żeby sprawdzać czy w płynach do mycia i dezodorantach nie ma glinu. Zwłaszcza, że za zachodnią granicą Polski w nowoczesnym świecie powszechne są oznaczenia "without aluminum"/"ohne Aluminium".
No to dziwne, że taki oświecony naśmiewający się z polackiego robactwa
Ty do mnie to chciałeś napisać?
Ty do mnie to chciałeś napisać?
Też mnie to ciekawi, może za dużo aluminium przyjął???
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów