18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Salieri16000 2019-11-23, 0:27 9
Znalezione w sklepie ze "śmiesznymi rzeczami"?
Zgłoś
sol071 2019-11-23, 0:58 9
Zgłoś
T................y 2019-11-23, 0:59 9
Salieri16000 napisał/a:

Do znalezienia w kilku drogeriach - https://www.ceneo.pl/87334445
Zgłoś
Ziomaljlb 2019-11-23, 1:15 8
krotko zwiezle i na temat! bez zbednego pierdolenia
Zgłoś
~Velture 2019-11-23, 1:29 9
Hehe, ale taka prawda. W całym swoim życiu nie sprawdzałem składu szamponu, żelu do mycia, pasty do zębów ani chuj wie czego innego co ma się w łazience.
No może jak na kiblu się coś brało aby chwilę poczytać ale mówię o celowym sprawdzaniu składu dla samej informacji.

Jedyne czym się kieruję przy zakupie szamponu i żelu do mycia to zapach. Niczym innym bo wszystkie normalne kurwa działają identycznie.
Nawet ostatnio wziąłem inny szampon bo nie byłe tego co zwykle i dopiero jak mi się kończyło opakowanie to zauważyłem jakieś pojebane "vegan formula" na etykiecie.
Zgłoś
J................k 2019-11-23, 6:31 16
Velturałkę napisał/a:

Hehe, ale taka prawda. W całym swoim życiu nie sprawdzałem składu szamponu, żelu do mycia, pasty do zębów ani chuj wie czego innego co ma się w łazience.
No może jak na kiblu się coś brało aby chwilę poczytać ale mówię o celowym sprawdzaniu składu dla samej informacji.
Jedyne czym się kieruję przy zakupie szamponu i żelu do mycia to zapach. Niczym innym bo wszystkie normalne kurwa działają identycznie.
Nawet ostatnio wziąłem inny szampon bo nie byłe tego co zwykle i dopiero jak mi się kończyło opakowanie to zauważyłem jakieś pojebane "vegan formula" na etykiecie.

to jestes jakis dzwiny... Czasy gdy nie bylo tel kom o smartfonach nie wspominajac podczas posiedzenia na kiblu kazdy czytal z nudów sklad na butelce ktora byla pod ręką
Zgłoś
JeanLuc 2019-11-23, 7:32 6
muflonpl napisał/a:

to jestes jakis dzwiny... Czasy gdy nie bylo tel kom o smartfonach nie wspominajac podczas posiedzenia na kiblu kazdy czytal z nudów sklad na butelce ktora byla pod ręką

Oho, widzę, że kolega przeczytał tylko pierwsze zdanie, reszcie nie podołał
Zgłoś
mrokussw 2019-11-23, 7:37 2
muflonpl napisał/a:

Znam skład na pamięć odświeżaczow do dziś
Zgłoś
paczfiko 2019-11-23, 7:43
mrokussw napisał/a:

Znam skład na pamięć odświeżaczow do dziś

A ja znam nawet skład chleba

<lol>
Zgłoś
gonzales1988 2019-11-23, 9:11 3
TranzystorWyklęty napisał/a:

Do znalezienia w kilku drogeriach -

Ile????? 20 zl za 500ml? Chyba faktycznie tylko dzieki marketingowi janusze kupia. Sory. Ale dobry żel ktory tylko myje kupisz za 12 zl za 750ml. Fakt, moze na etykiecie ma wiecej informacji o dobroczynnych właściwościach, ale kosztuje tyle co powinien..
Zgłoś
dudidudi 2019-11-23, 10:09 3
Salieri16000 napisał/a:

a Ty sie nie myjesz, że nie wiesz gdzie można kupić żel pod prysznic? czy tylko szare mydło tak po wojskowemu?
Zgłoś
hfbnmiuytp 2019-11-23, 10:35
~Velturałkę napisał/a:

No to dziwne, że taki oświecony naśmiewający się z polackiego robactwa, nie wie takiej rzeczy żeby sprawdzać czy w płynach do mycia i dezodorantach nie ma glinu. Zwłaszcza, że za zachodnią granicą Polski w nowoczesnym świecie powszechne są oznaczenia "without aluminum"/"ohne Aluminium".
Zgłoś
~Velture 2019-11-23, 12:46 3
hfbnmiuytp napisał/a:

No to dziwne, że taki oświecony naśmiewający się z polackiego robactwa

Ty do mnie to chciałeś napisać?

Zgłoś
S................r 2019-11-23, 13:03 7
Velturałkę napisał/a:

Ty do mnie to chciałeś napisać?

Też mnie to ciekawi, może za dużo aluminium przyjął???
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem