Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo niewiem jak niska trzeba miec wiare (@Koniec Swiata) w normalnych ludzi i zaradnosc szczegolnie Polakow by uwazac ze jedynie rzad moze decydowac o ich zyciu.
No niestety mam małą wiarę w zaradność Polaków, bo jedyne co potrafią robić to ujadać, szukać niewidzialnego wroga i ciągle walczyć o coś, żeby potem z tym czymś znów walczyć. Zaradni Polacy, których znam nie zajmują się walką z systemem tylko prowadzą firmę i zarabiają. Potrafiliby to robić w każdych okolicznościach. To jest właśnie zaradność w czystej formie.
A ten cąły libertarianizm to utopia, której nikt nigdy nie wprowadzi w życie. Poczytaj sobie, to poczytaj sobie tamto, a jak będziesz głodny to wbij zęby w ścianę.
dobra zamknij już morde
Napisz mi na PW co ci tam uciska w okolicach odbytu.
@Lordzik92
No niestety mam małą wiarę w zaradność Polaków, bo jedyne co potrafią robić to ujadać, szukać niewidzialnego wroga i ciągle walczyć o coś, żeby potem z tym czymś znów walczyć. Zaradni Polacy, których znam nie zajmują się walką z systemem tylko prowadzą firmę i zarabiają. Potrafiliby to robić w każdych okolicznościach. To jest właśnie zaradność w czystej formie.
A ten cąły libertarianizm to utopia, której nikt nigdy nie wprowadzi w życie. Poczytaj sobie, to poczytaj sobie tamto, a jak będziesz głodny to wbij zęby w ścianę.
W 1 moze masz racje, ludzie nie maja ambicji by wyjsc z robotniczego kregu myslowego... Slogany typu ,,tak bylo, jest i bedzie" ; ,, nie dasz rady";,,to niemozliwe";,,oni wiedza lepiej";,,nikt tego jeszcze nie osiagnal";,,po co czytac o ekonomii, przeciez to nic nie daje"; ,,tylko ciezka praca mozna sie dorobic";,,bogaci to zlodzieje";,,skoncz dobra szkole, to znajdziesz dobra prace, a potem dostaniesz dobra emeryture" itp.... Najzabawniejsze ze wypowiadaja to ludzie ktorzy ledwo wiaza koniec z koncem i sa intelektualnymi niewolnikami...
Nie wiem jak w Grecji, ale w Polsce na ulicach codziennie widzę człowieków o mordach bordowych, którzy przez cały dzień napierdalają w butelkę i ciągną socjale maści wszelakiej, oraz czają się na złotówkę z mojego portfela. Żaden nie jest "kolorowym brudasem" oraz innym złowieszczym przybyszem.
Ja pierdolę, jak długo można wałkować ten chujowy temat? Czy nikt nie potrafi zrozumieć, że organizatorzy marszu to faszyści? Normalni ludzie, którzy dają się nabrać na wygładzanie jęzora przez skrajne środowiska to nie faszyści, tylko po prostu nieświadomy niczego motłoch.
Dlaczego jesteś taki okrutny? Nie widzisz, że to forma terapii dla niepełnosprawnej umysłowo młodzieży? Porysują sobie obrazki, wstawią do internetu, inne przygłupy postawią wirtualne piwka. Potem taki pokrzywdzony przez los dzieciak czuje się doceniony, dowartościowany, wie, że ktoś gdzieś czuje to samo, taka jedność w chorobie. wbrew pozorom wsparcie psychiczne jest bardzo ważne i rzeczywiście może przyspieszyć rekonwalescencję. Może za kilka lat te biedne dzieci pokończą szkoły, zaczną szukać pracy, nawet może założą rodziny. Wtedy wyleczą się z prawackiego zadymiarstwa, bo zwyczajnie nie będą mieli czasu na takie pierdoły. A tak, póki młodzi niech się wyszumią. Potem będą wspominać te czasy buntu i walki z komuszo-lewacko-żydowsko-pedalską kliką. Młodość i głupot mają swoje prawa. Nie odbieraj tym biedakom ich jedynego celu w życiu.
Z tego co zaobserwowałem w życiu to nie wszyscy wyrastają z tej histerii. Przykro mi to mówić, ale mój ojciec do dzisiaj walczy z komuną, wyzywając wszystkich i wszystko od czerwonych pająków. W naszym świecie pragmatyczny kapitalista, który ma lepiej od większości Polaków to komuch z ubecji.
Najgorsze jest to, że takie eksperty z internetu jak koniec świata i jego "poplecznicy" gówno wiedzą, ale nie poczytają, nie doinformują się tylko napierdalają w klawiaturę.
PS. Nauczcie się matoły, że czerwony rower nie jest autem waszego sąsiada tylko dlatego bo też ma koła, też jest czerwony i da się nim kierować... mam nadzieję, ze dacie radę przełożyć sobie to porównanie na systemy polityczne.
Wg was lepiej byc choragiewka i zgadzac sie na wszystko?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów