Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bądźcie otwarci na ludzi.
Ja cały czas gadam do obcych ludzi. Nie czuję tej granicy, każdego traktuję jak dobrego znajomego. W urzędach ma opinię gościa, któremu lepiej popchnąć sprawę i nie narobić sobie kłopotów. Do każdego mówię na "Ty", nawet orezydenta miasta, mimo, że go wtedy nie znałem. Ludzie albo mnie lubią, albo boją, więc w każdym przypadku są mi przychylni. Wykorzystuję ten fakt w biznesach i dobrze mi idzie
Bądźcie otwarci na ludzi.
Co ty pierdolisz piwniczaku.
Nie wiem co trzeba mieć we łbie żeby tak randomowo do laski w sklepie pierdolić o tym ile razy się myje zęby w ciągu dnia.
Randomowo? Jprdl...
Mam nadzieję że pani z żabki założy frajerowi sprawę cywilną o publikowanie wizerunku bez zgody. Frajerów streamerow trzeba tępić bardziej niż szczury bo te przynajmniej coś pożytecznego robią
Pani z żabsona ma to gdzieś. Cieszy się, że ma robotę i jest w zachodniej strony swojej granicy.
Randomowo? Jprdl...
Przyjebales sie do typa o gówno a sam nie potrafisz napisać ja pierdole tylko robisz jakieś zjebane skróty jak ostatni zjeb
Randomowo? Jprdl...
No w czym masz chłopcze problem? Będziesz mi tu coś warczał bo sobie użyłem slangu w komentarzu w internecie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów