📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Testy zderzeniowe z udziałem manatów. Kurcze, tego jeszcze na Sadistic.pl nie było
W sumie to było tyle, że w gifie No ale jak zawsze, znowu nie mogę odnaleźć.
Wyklepie się
Pływa jakby miała na wszystko wyjebane
kurcze: tego tez qrwa daaawno na sadolu nie bylo
Co ci biolodzy palili, że tak ponazywali te zwierzaki. Krowa morska, koń morski...kurwa, przecież to już bardziej świnię przypomina. A świnia morska przypomina bardziej zmutowanego chomika... I weź tu człowieku logicznie interpretuj taką dziedzinę nauki...
haHhahaahha slodka
Ciekawe czy też tak sra jak prawdziwa krowa
Nie sra, gromadzi w sobie i na koniec życia eksploduje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów