📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
JanzDukli napisał/a:
Krowy się cielą, a nie rodzą.
Serio jesteś aż takim zjebem?
A co do filmu to nic nowego, żeby odrodzić się w świecie zwierząt wiądącą cechą umysłu musi być ignorancja. Inaczej głupota. Zwierzęta są po prostu głupie i durne dlatego mają instynkt który je prowadzi jak marionetki na sznurkach. Coś jej odjebalo i tyle, bo jest po prostu jebanym durnym głupium zwierzęciem.
Uważajcie na siebie,
JanzDukli napisał/a:
Krowy się cielą, a nie rodzą.
No więc mówisz, że Twoja matka się ocieliła.
może to było pierwsze dziecko, młoda niedoświadczona matka, ważne pan świetnie opanował sytuację i maluch żyje
a skąd wiesz , że żyje ?
Szacun do farmera/weterynarza za te mimo wszystko daremne próby ratunku.
Subhuti napisał/a:
Serio jesteś aż takim zjebem?
A co do filmu to nic nowego, żeby odrodzić się w świecie zwierząt wiądącą cechą umysłu musi być ignorancja. Inaczej głupota. Zwierzęta są po prostu głupie i durne dlatego mają instynkt który je prowadzi jak marionetki na sznurkach. Coś jej odjebalo i tyle, bo jest po prostu jebanym durnym głupium zwierzęciem.
Uważajcie na siebie,
Ciekawa, choć niezbyt, interpretacja prawa reinkarnacji. To z jakichś chińskich ksiąg 20 wieku?
darek1234 napisał/a:
Ciekawa, choć niezbyt, interpretacja prawa reinkarnacji. To z jakichś chińskich ksiąg 20 wieku?
Sześć dróg samsary zostały opisane przez Budde około 2600 lat temu. Co do konkretnych cech umysłu posiłkowałem się wiedzą z buddyzmu Tybetańskiego.
Duczki1234 napisał/a:
Czy jakiś ekspert może wytłumaczyć to zachowanie ?
Mogę się mylić, ale wydaje mi się że mama krowa ocenia po porodzie stan zdrowia cielaka, jeśli ten jest wyraźnie chory to po prostu ukróca jego męki, bo wie ze w naturze to nie do przyjęcia i samo sobie nie poradzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów